2777
2789

دوسش دارم ولی از رفتاراش خستم دوسم داره ولی با رفتاراش آزارم میده هیچوقت با خانوادم خوب نبود ونمیشه منو دوس داره خیلی ولی خانوادمو نمیخواد آخه من چه طوری به فکر خانوادم نباشم وولشون کنم آدمای بدی نیستن فقط مشکل زیاد دارن دوست دارم براش یه زن دیگه بگیرم کلا ازم دور بشه فقط یه خونه داشته باشم با آرامش با دخترم توش زندگی کنیم اونم اگه خواست گاهی بهمون سر بزنه تا دخترم چیزی نفهمه فک کنه مثلا باباش سر کاره واینا 

میشه اصلا کسی هست تو شرایط من 

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغ رواج چند همسری عادی سازی برای خانم هاست؟؟؟

نه من چی کار به بقیه دارم من الان دیگه احساس میکنم به تهش رسیدم انشالله زندگی همه پا بر جا باشه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍

ای بابا چی بگم ب خدا انگار خدا با جنس زن قهرش گرفته همه گرفتارن ب یه طریقی 

ببین عزیزم مهم خودتونین اگه جفتتون صدتونو واسه هم میذارید بقیه چیزا حاشیه س ک بخوای بری واسش زن بگیری یهویی ،ب نظرم زندگیتو بچسب 

اما اگه یه جای زندگیت میلنگه و مربوط ب رابطه خودتون میشه جدی تصمیم بگیر آخه بچه داری گناه داره خودتم درک می‌کنم این مورد واسه خودمم پیش میاد هنوزم ولی زندگیم مهم تره برام 

روانش خستس که این حرفو میزنه مطمئنم نمیتونه دو دقیقه کنار یه زن دیگه تحملش کنه

آدم نباید هر چیزی رو برای ذهنش عادی کنه 

اومدیمو همه گفتن آره براش زن بگیر،باید بره بگیره؟؟

برای هم خیر بخواهیم ،،،،،،،جانم فدای ایران 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

روانش خستس که این حرفو میزنه مطمئنم نمیتونه دو دقیقه کنار یه زن دیگه تحملش کنه

چقد خوب فهمیدی خستم ولی دیگه واقعم برام مهم نیست من اصلا شرایط جدایی ندارم فک کردم اینم یه جور جداییه نمیدونم درست یا نه

ای بابا چی بگم ب خدا انگار خدا با جنس زن قهرش گرفته همه گرفتارن ب یه طریقی ببین عزیزم مهم خودتونین ا ...

من از خدا راضیم همیشه شکر خدا هر چیم بشه بازم راضیم فقط انگار افتادم تو یه زندان که همه درا به روم بستن تو رو خدا اگه میبینید تاپیکمو دعا کنید مشکلات خانواده منم حل بشه سر وسامون بگیرن خیلی مظلومن