2777
2789
ولی مدرسه واسه هممون تو سوم دبستان جشن تکلیف گرفت و گفتن بهمون نه سالتون شده به سن تکلیف رسیدید باید ...

برای اینکه سن تکلیف اگه بخای دقیق حساب کنی،۹سال نیست. ۸سال و ۸ ماهه.

بعدش هم ب صورت هماهنگ واسه همه بچه ها کلاس سوم جشن عبادت میگیرن.چون نیمه اول و دوم باهم هستن و نمیشه جدا جدا واسشون جشن گرفت

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
حس می کنم اون موقع دیگه نمیشهالان پسر من واقعا کلاس دومو بلده دیگه داره وارد ضرب میشه ریاضیش ولی نمی ...

خب از دوستاش جلو میشه،عقب که نمیشه ناراحت بشه و معذب باشه.

ولی اگه ناراحت جدا شدن از دوستاش هستید میتونید کلا بعد جهشی مدرسه رو عوض کنید.

چون از پیش دبستانی هم یه سال زودتر خوندن ریسکه.کلاس اول خب سخته.به نظرم پایه مناسبی هست برای سنجش هوش بچه و اینکه میتونه جلوتر از سنش تا پایه دوازدهم بره یا نه.

دختر من کلاس اول بهترین شاگرد مدرسه بود.بهترین مدرسه شهرمون میره.حتی درس های اختیاری مثل خوشنویسی و تحقیق و ارائه رو عالی گذروند،ولی وقتی خواستم برای پایه دوم جهشی بخونه تمام کادر مدرسه مخالفت کردند گفتند بذار با سن خودش بیاد بالا.

ولی من الان صبر کردم اگه ایشالله تیزهوشان قبول شد دوره اول متوسطه یکی از پایه ها رو میذارم جهشی بخونه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.