2777
2789

حس و حال تمیز کردن خونه رو اصلا اصلا ندارم

حال و حوصله رسیدن به خودم هم ندارم یعنی همینکه هفته ای دوبار حموم میرم شاهکاره 

حس و حال بیرون رفتن طولانی رو هم اصلا ندارم

سرم فقط تو فیلم و گوشیه 

هرچی بقیه بهم غر میزنن برام مهم نیست

تو جمع حرف میزنم میام خونه بابت رفتارهای مثل سگ پشیمون میشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولویتت خودت نیستی و همش با جمله تنبلم خودت رو گول میزنی خواهر یه مدت خودت رو اولویت قرار بده گوشی و کمتر استفاده کن خودتو مجبور کن کاراتو انجام بدی افسردگی این نیست رژیم غذاییتو عوض کن و ورزش کن کلی تغییر میکنی

کاراتو هرروز انجام بده نزار بمونه مثلا بگو امروز ده دقیقه به خودم میرسم و برای خودت یه هدیه در نظر بگیر مثلا اگه کل خونه رو تمیز کردی به خودت یه خوراکی جایزه بده(چرب نباشه که وزنت بره بالا و بدتر انگیزت از دستت بره)یا یه قسمت فیلم و تا وقتی که انجام ندادی هدیت رو به خودت نده

رژیم غذایی و ورزش و پیاده روی رو امتحان کن تغییر می‌کنی انگیزت می‌ره بالا 

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی، دانشگاه رازی کرمانشاه درس میخونم،حس ششمی هستم😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی تگ کن یا درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

اگه گوشی رو کمتر کنی میتونی حداقل به خونه ت برسی منم عین خودتم بچه کوچیکم دارم شوهرم مدام غر میزنه گاهی همه چیو ول میکنم فقط میخوام بخوابم من داروی اعصابم میخورم افسردگی دارم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست