2777
2789

هر دو رشته خوبیشون اینه فیزیک مهندسی ندارن و فنی نیستن :))) مهندسی صنایع ریاضیات زیاد داره و مهندسی معماری زمینه ی هنریش بالاست...

با یکی که ارشد mba شریف می خونه صحبت کردم و متوجه شدم کار در زمینه ی مهندسی صنایع بیشتر هست، امکان کارآموزی بیشتره و در کل مسیر هموارتری داره

اما همچنین با یکی که سال ششم مهندسی معماری دانشگاه تهران هست که بحث کردیم، گفت مشغول به کار در شرکت شده و کاملا راضیه(یعنی این که براش کار نیست و همه بیکارن رو رد کرد و گفت عاشق مسیرشه)

بنظرتون ممکنه منم کار پیدا کنم تو این زمینه؟دلم بیشتر با معماری هست

من چون خودم معماری دوست داشتم و بهم گفتن معماری بازار کار نداره رفتم رشته ی دیگه ای رو خوندم خیلی پشیمونم چون تو این رشته هم کار پیدا نکردم اگه برمیگشتم عقب صد درصد علاقمو در نظر میگرفتم 

همه چیز به روحیت برمی گرده 

منم معماریم و عاشق رشتمم

از نظر من بازار کار همه رشته ها پره 

یکی از علتهاشم ورود ما خانومها به بازار کاره 

مثلا سی سال پیش این خبرها نبود

با توجه به پر بودن بازار کار همه ی رشته ها 

دنبال رشته ای برو که بش علاقه داری 

بعد با علاقه و خلاقیت و ایده پردازی بتونی به شغل خوب و پولسازی برسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما که صنایع بودیم دو تا فیزیک و استاتیک داشتیم

معماری رو نمیدونم فیزیک داره یا نه ولی میدونم استاتیک، مقاومت مصالح و ... داره 

کلا رشته های مهندسی محاسباتی دارن اونم از نوع سخت!

من چون خودم معماری دوست داشتم و بهم گفتن معماری بازار کار نداره رفتم رشته ی دیگه ای رو خوندم خیلی پش ...

ای وای من:))

می دونید چون جهان سوم هستیم مجبوریم جای علاقه نگاه بازارکار کنیم(ایده ی آدم بزرگا)

ولی من حس می کنم اتفاقا به خاطر همین موضوع هست که حتماا باید رشته ای انتخاب کنیم که علاقه+استعداد داشته باشیم

حس می کنم وقتی تو همه ی مشاغل ۹۰ در صد بیکارن، باید حتما سمت چیزی بری که مطمئن باشی جزو ۱۰ در صدی میشی که سرکار میرن:(

همه چیز به روحیت برمی گرده منم معماریم و عاشق رشتمماز نظر من بازار کار همه رشته ها پره یکی از علتهاش ...

روحیم کاملا هنریه...عاشق طراحی کردن و خلق اثرم

اصلاا معماری های ایتالیا و فرانسه رو می بینم بهم حس زندگی میده.... یا امروز صبح معماری بلژیک:))))

حتی توی خود شهرم شیراز..... نارنجستان قوام و معماری جذابش...تخت جمشید و زیبایی چشم گیرش🩵✨😭

ما که صنایع بودیم دو تا فیزیک و استاتیک داشتیممعماری رو نمیدونم فیزیک داره یا نه ولی میدونم استاتیک، ...

راستش با محاسبات مشکلی ندارم

ولی منظورم مثلا آزمایشگاه مدار الکتریکی و دروس مرتبط با برق و مکانیک بود...آخه واقعا مهندسی صنایع به خاطر اقتصاد خرد و کلان و دروس مرتبط با حسابداری، بیشتر به مدیریت ها نزدیکه و همینش خوبه

روحیم کاملا هنریه...عاشق طراحی کردن و خلق اثرماصلاا معماری های ایتالیا و فرانسه رو می بینم بهم حس زن ...

برو معماری

شک نکن

بازار کار پر شده اینارو بریز دور 

همون‌طور که گفتم بازار کار همه ی مشاغل همینه

برو معماریشک نکنبازار کار پر شده اینارو بریز دور همون‌طور که گفتم بازار کار همه ی مشاغل همینه

اگه هوش مصنوعی توی بازارکارش اختلال ایجاد کنه چی؟ نظرت راجع به این موضوع که داره نقشه کشی انجام میده چیه؟:(

اگه هوش مصنوعی توی بازارکارش اختلال ایجاد کنه چی؟ نظرت راجع به این موضوع که داره نقشه کشی انجام میده ...

هوش مصنوعی داره وارد خیلی حوزه ها میشه  و سرعت پیشرفتش دیوانه کنندس ...همه ی طراحی ها و هنرها حتی پزشکی و روانشناسی و روانپزشکی و خیلی از مهندسی های دیگه و و و

واقعا آینده ی دنیا قابل پیش بینی نیست اینقدر آینده نگری ادمهارو دیوونه می کنه 

کاریش نمیشه کرد