2777
2789

فامیل پدرشوهرم دختره لوازم تحریر آورده بعد چندبار سفارش فرستادن که بیاین بخرین 

من فقط دفتر بچه هام مونده که باید بخرم 

بچه هامم راضی نمیشن میگن باید از لوازم تحریری بخریم حتما 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ما قبلا خریدیم کاش زودتر می گفتید 

یا با بچه هات برو اونجا بچه ها خودشون بگن نمی‌خواهیم این مدلی 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

عزیزم اگه برات مقدوره از ایشون بخرید 

از این کسب کارهای خرد و کوچیک حمایت کنید لطفا...

لوازم تحریری مغازست قطعا فروشش نسبت به فروشنده خونگی بالاتره...به بچه هاتونم یاد بدین توضیح بدین که خربد ماازایشون ممکنه گره ای از مشکل اون خانم رو حل کنه

این کارهای به ظاهر کوچیک برکاتی درپی دارن 

انشاءالله که خدا به مال و اموالتون برکت ببخشه

اگر نیاز دارن بخرین خب 

بنده خدا هم درآمد کسب کنه 

دفتر دفتره 

چه فرقی داره 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بیخودی اعصابت رو خرد نکن هر جا بچه هات میخوان برو بخر نمیشه که هم پول بدی هم اعصابت خرد بشه.اونم که ...

بخدا هی غر میزنن که ما نمیایم ما از فلان مغازه دفتراش قشنگه از اونجا باید بخریم 

ولی بهشون بگو بچه ها راضب نشدن یه وقت سوتفاهم پیش نیادولی اگه میشه اول از فامیل خودتون حمایت کنید

اره اگه نخرم میگم بچه هام رفتن با دوستشون از جایی دیگه خریدن 

آشنا تو پاچه ت میکنن بعد منت هم میزارن 

شما بگو ما زودتر خریدیم 

ان شالله برای دفعات بعد میایم میخریم 

ما یه بار رفتیم مغازه اشنا کاپشن خریدیم یعنی همون کاپشنو جاهای دیگه میدادن ۹۰۰ این اقا به ما داد ۱۳۰۰ بعد قسمم میخورد که قیمت فاکتور فروخته !! چقدر هم منت گذاشت

عزیزم اگه برات مقدوره از ایشون بخرید از این کسب کارهای خرد و کوچیک حمایت کنید لطفا...لوازم تحریری مغ ...

بخدا کلی توضیح دادم بهشون 

ولی خب تو ستی هستن که دلشون می‌خواد از جاهای شناخته شده خرید کنن حتی با دوستاشون حرف میزنن میگن میخوایم بریم فلان مغازه خرید کنیم 

آشنا تو پاچه ت میکنن بعد منت هم میزارن شما بگو ما زودتر خریدیم ان شالله برای دفعات بعد میایم میخریم ...

حالا یه اشنا تو پاچه شما کرده دلیل نمیشه اشنای بقیه هم همینطور باشه که، بالاخره این کسب و کارای کوچیک هم باید حمایت بشن

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......