2777
2789
عنوان

بین تغذیه و پرستاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 164 پست
اگه علاقه به کار کردن توی محیط بیمارستان دارین و با شیفت شب و اینا مشکلی ندارین و قصد استخدامی یا مه ...

مرسی عزیزم از این توضیحات کاملت واقعا ممنونم

راجب گفتاردرمانی شنوایی اعضای مصنوعی هم اطلاع داری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما خودتون تحصیل کرده هستین لطفا اگه اطلاعات آپدیت ندارین اطلاعات اشتباه هم ندید.یه سرچ ساده ب ...

دقیقا برام جای سواله کسی که شهید بهشتی تغذیه میخونه مطمعنا شهرستان حالا پزشکی نه ولی یه رشته تاپ میاورده 

با این بازار کار و اینکه هر کی از جاش بلند شده رفته اینستا یه پیج رژیم زده نمیدونم کارشناس تغذیه میخواد چیکار کنه؟ البته من ب چشمم دیدم  بچه های تغذیه خیلی با سوادن واقعا با سوادن ولی یه دیپلمه اومده تو اینستا پیج زده کار اونو انجام میده غفاری دایت هم دری به تخته خورد و کارش گرفت انشالله بقیه هم این شانس رو داشته باشن

مرسی عزیزم از این توضیحات کاملت واقعا ممنونمراجب گفتاردرمانی شنوایی اعضای مصنوعی هم اطلاع داری؟

خواهش میکنم

حقيقتا اینقدری که راجع به اون رشته ها اطلاع داشتم درمورد اینا سرچ نکردم ولی خب رشته های خوبی ان و نمیشه منکرشون شد. درمورد کاردرمانی برای دوستم تاپیک زده بودم میتونین ببینین. دوستم الان وارد بازار کار شده و به شدت راضیه.( ضمن اینکه گفتار درمانی از کاردرمانی بهتره)

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
دقیقا برام جای سواله کسی که شهید بهشتی تغذیه میخونه مطمعنا شهرستان حالا پزشکی نه ولی یه رشته تاپ میا ...

تغذیه شهید بهشتی رتبه زیر ۲ هزار میخواد که با توجه به افزایش ظرفیت های چند سال اخیر زیر ۲ هزار پزشکی دانشگاه های تیپ ۳ رو میاره.

کارشناس تغذیه کد نظام پزشکی و حق مطب داره. اون کسی که شما میگین با دیپلم پیج زده داره رژیم میده خب این فرد اصلا صلاحیت اینو نداره چون کد نظام پزشکی نداره. اینجور مواقع مراجعه کننده باید عاقل باشه بره اسم اون شخص رو توی سایت نظام پزشکی بزنه ببینه اصلا همچین آدمی تحصیلات این کار رو داره یا نه! مثل اینه که من بیام توی سایت بگم من پزشکم هر سوال دارویی دارین از من بپرسین. میان میگن ایا فلان دارو با فلان دارو تداخل داره؟ من مثلا دیپلمه که سوادشو ندارم بگم نه نداره با خیال راحت مصرف کنین. خب عواقبش گریبان گیر اونی میشه که بدون تحقیق میاد از فرد غیر متخصص میپرسه! اکثر رژیم هایی هم که اینا میدن به مرور عوارضشو نشون میده پوست رو شل میکنه ریزش مو میاره و ....

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
خواهش میکنمحقيقتا اینقدری که راجع به اون رشته ها اطلاع داشتم درمورد اینا سرچ نکردم ولی خب رشته های خ ...

بعد بین گفتاردرمانی و پرستاری بنظرت اولویتم کدوم باشه:)

بعد بین گفتاردرمانی و پرستاری بنظرت اولویتم کدوم باشه:)

قطعااا گفتار درمانی

من جاتون بودم لا رادیولوژی یا پرستاری میزدم و باهاش مهاجرت میکردم اونجا رشته ای که دوست دارم و میخوندم 

یعنی دستت تو جیبته کارت رو داری رشته ای که دوست داری و میخونی 

عزیزم اگه پیامم رو پسندی لایک نکن ممنونتم 😘

خب استخدامش چی؟بازار کار داره؟ اگه طرف خودش مطب نزنه

آره داره میتونی مطب بقیه کارکنی برا توانبخشی ها و درآمدش چند برابر معلمه. البته پزشکی تعهدی هم شانس داری بزن ولی اینا هم خیلی خوبه. بعدم بورسیه های ارتش و فراجا هم میاری که استخدام میشی اونا هم پیراهای  درجه۱ حتی دارن و البته پزشکی و دندون و دارو که احتمال داره قبول شی. پارسال ینفر نوشته بود با۸۵۰۰دعوت شده بود پزشکیشو

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

نه عزیزم من دانشجوام ولی برای کارشناس اگه تجربه داشته باشی از اینور اونور راحت میتونی مریض جذب کنی ب ...

ممنونم 

"الخَلقُ كُلُّهُم عِيالُ ، وإنَّ أحَبَّهُم إلَيهِ أنفَعُهُم لِخَلقِه" 《خلق(چه مؤمن، چه کافر، چه انسان و غیرانسان، همگان عیال(نانخور) خدایند، و محبوب‌ترینشان نزداو، سودمند ترینشان نسبت به خلق است.》⚘⚘⚘

آره داره میتونی مطب بقیه کارکنی برا توانبخشی ها و درآمدش چند برابر معلمه. البته پزشکی تعهدی هم شانس ...

تراز کلم امروز اومد ۸۳۵۰ شده عزیزم

مرسی از راهنماییت