2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهبه خانوادش زنگ بزن بگو برات بگیرن بیارن از ماجرا هم چیزی نگو بگو گوشیشو جا گذاشته

خانوادش می‌دونن منو جلو خانوادش بد کرد.بخاطر اینکه نرفتم خونه باباش اینا آبرومو جلوشون برد 

خدایا شکرت❣
شیرخشک خیلی واجبه اگه مجبوری و نمیتونی از خانواده ات قرض کنی، یک تیکه طلای کوچیک بفروش.

از دیروز رفته مادرم اینا شاید یبار بخرن بعدا چی

شوهرم عقده ای کینه ای 

خدایا شکرت❣
خانوادش می‌دونن منو جلو خانوادش بد کرد.بخاطر اینکه نرفتم خونه باباش اینا آبرومو جلوشون برد

الانم خودشون بیان زندگی رو جمع کنن

من بودم حتما تو هول و ولا نینداختمشون که همه ی سختی دعوا رو دوش تو نباشه 

حتما بهشون زنگ بزن بگو برات بگیرن بیارن دم در

اگه نمیارن به عمو یا دایی شوهرت زنگ میزنی و میگی کمکت کنن

یکم رو دار باش تا باهات راه بیان

وصل به یه مو
الانم خودشون بیان زندگی رو جمع کننمن بودم حتما تو هول و ولا نینداختمشون که همه ی سختی دعوا رو دوش تو ...

واقعا؟

ببین شوهرم بهم گفت بیا بریم خونه مامانم اینا 

من گفتم امروز حوصله ندارم نمیام کتکم زد

زنگ زد به پدرش گفت این زنیکه پدرمو درآورد اینجوریه اونجوریه

نمی‌خواد شمارو ببینه و از شما خوشش نمیاد و هزار تا چرت و پرتی دیگه 

بعد منم عصبی شدم گفتم مگه زوره اصلا نمیام باباش شنید 

اونا هم تلاشی نکردن از دیروز 

شوهرمم اصلا تا حالا برای آشتی پیش قدم نشده همش من منت کشی کردم واسه همین اینبار می‌خوام صبر کنم ببینم کی درست میشه 

به نظرت چیکار کنم فحش داد بی احترامی کرد بدیمو گفت دست روم بلند کرد زیر چشم کبود شده یکم

تازه باردارم 

به نظرت چیکار کنم هیچ پولی هم خونه نزاشته

خدایا شکرت❣