2777
2789
عنوان

بنظرتون دفترای بچه هامو از جای دیگه بخرم بده❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 27 پست
اگر نیاز دارن بخرین خب بنده خدا هم درآمد کسب کنه دفتر دفتره چه فرقی داره

میدونی تو رودروایسی موندم 

من نهایت ۸ تا دفتر ازش بخرم 

اون ۸ تا اونو پولدار نمیکنه و منم نخرم کسی دیگه میخره تموم میشه  

ولی فکر می‌کنم با خودم میگم بچه هام هربار میخوان بگن نذاشتی از فلان مغازه دفترامونو بخریم 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
حالا یه اشنا تو پاچه شما کرده دلیل نمیشه اشنای بقیه هم همینطور باشه که، بالاخره این کسب و کارای کوچی ...

عزیزم این خانم نظر سنجی گذاشته 

من نظر خودمو گفتم 

مگر اومدم پی وی شما و به شما حرفی زدم !!

کی میخواید یاد بگیرید در نظرات بقیه دخالت نکنید !؟! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این خانم نظر سنجی گذاشته من نظر خودمو گفتم مگر اومدم پی وی شما و به شما حرفی زدم !!کی میخواید ...

شما چرا پاچه میگیری؟ من بی احترامی کردم بهت مگه؟ چتونه شماها یه نظر اینقدر فشارتونو میبره بالا؟ نظر دادی منم جوابتو دادم، دیگه چرا طاقت یه حرف شنیدن نداری اونم یه حرفی که چیز خاصی نبود، خداشفاتون بده والا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

آشنا تو پاچه ت میکنن بعد منت هم میزارن شما بگو ما زودتر خریدیم ان شالله برای دفعات بعد میایم میخریم ...

دقیقا منم تو یه سری موارد تجربش کردم اصلا هم راضی نبودم ولی مجبور شدم چیزی نگم 

اینم میگه ما دفترو‌ میدیم ۹۰ تومن فلان مغازه میده ۲۰۰ تومن

میدونی تو رودروایسی موندم من نهایت ۸ تا دفتر ازش بخرم اون ۸ تا اونو پولدار نمیکنه و منم نخرم کسی دیگ ...

شایدم همین چند تا برای اون بنده خدا ناچیز نباشه 

الان مغازه ها سود خودشونو میکنن دو لا پن لا

به بچه ها توضیح بدین چرا 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

بخدا کلی توضیح دادم بهشون ولی خب تو ستی هستن که دلشون می‌خواد از جاهای شناخته شده خرید کنن حتی با دو ...

انشاءالله که خیره عزیزم 

پس ببر براشون از مغازه ای که میخوان درحد یکی دوتا بخر

بعداز این خانم هم خودت مثلا ۵تا بخر بزار خونه

وسط سال که دفتر لازم شدین میتونید اینارو استفاده کنید

اگر خیلی اصرار داره نهایتا دو سه تا بخر از اون خانوم. بقیشو برو طبق میلشون بخر اون دو سه تارو یا سال ...

به مادرشوهرمم زنگ زدن 

نمی‌دونم با بچه هام حرف بزنم ببینم میتونم راضی‌شون کنم 

بزرگه یه خورده دلش نرم شده کوچیکه غده و حرف خودشو میزنه

برو دس خدا جوابتو نمیدم

برو بابا

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......