2777
2789
فک نکنم عین منحداقل دانشگاه یا کارمن اینارم نمیذارن انگار ب ضررهفردا شوهر خرابی کنم هم میگن خودت نسا ...

دانشگاه و سرکار نری ازدواجم نمیکنی هیچ پسری الان انتخابش دختر تو خونه مونده نیست اگه هم باشه طرز تفکرش یکی مثل خونوادت میشه 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثل مایی یا خودت نمیری

خودم نمیرم  همش تو اتاق افسردگی شدید دارم 

دختر برنده دختریه که پسر بلاتکلیفو گذاشته کنار با این که خیلی دوسش داشته..❤️‍🩹من حماقت کردم عمرم تباه شد ولی تو اشتباه منو نکن...🙂

من خواهرام زرنگنباعث شدن نرمبرا اینکه استقلال پیدا نکنمخیلی سیاست مدار و حسودن

اشتباه کردی برای رفتن به دانشگاه هر کاری از دستت بر میومد باید انجام میدادی

خواهران دانشگاه رفتن؟ خودشون چی خوندن که نگذاشتن؟

بنظرم غصه الکی میخوری وقتی خودت میتونی خودت ازاین وضعیت نجات بدی فقط کافیه یه سری تغییرات ایجاد کنی و شروعش مثلا با باشگاه باشه 

البته من خارج از شهر تنهایی نمیزارن برم بااینک 22 ام 

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

من ی فست فودی رفتنم بلد نیسم اخرای ۱۹ سالگیمهچن روز پیش التماس کردم برم خونه دوستم بازم بابام نذاشت ...

منم اینطورم

منو خفتگیرم کردن تو خونه بعد میریم پیش فامیلی چیزی میگن چرا حرف بلد نیستی بزنی

بس تنها بودم

اشتباه کردی برای رفتن به دانشگاه هر کاری از دستت بر میومد باید انجام میدادیخواهران دانشگاه رفتن؟ خود ...

خودشون هیچ

منم گذاشتن تو خونه رو شخصیت و... تاثیر گذاشت

تازه خواستگار هم داشتم خوب خوب، اونارم نمیذاشتن

حداقل ب ی راهی نجات پیدا کنم

اختیارم دست خواهراسترها کنن اول سرکار میرمخیلی کار برام مهم بود

خواهر کیلو چند

اصلا میدونی طبق قانون هیچکس حتی پدرتم نمیتونه دختر بالای ۱۸ سال رو از کار و تحصیل منع کنه چه برسه خواهر

برای حقت بجنگ وگرنه پسفردا میگن ما گفتیم تو میخواستی گوش نکنی اگه میخواستی خودت به زور هم شده میرفتی 

دیدم که میگما

سنتم الان باید کار شروع کنی بالاتر بری جایی ور نمیدارنت

فکر کنم بی زبون و مظلومی 

مثل من سلیطه و زبون تیز باشی پدرمادرت جلوت دولا راست هم میشن 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

اشتباه کردی برای رفتن به دانشگاه هر کاری از دستت بر میومد باید انجام میدادیخواهران دانشگاه رفتن؟ خود ...

الان ۲۴ سالمه

میگم تا یذره خودمو جمع کنم میبینی مورد خوب نیست

منم اینطورممنو خفتگیرم کردن تو خونه بعد میریم پیش فامیلی چیزی میگن چرا حرف بلد نیستی بزنیبس تنها بود ...

همینو بگووووووو

چن وقت پیش یکی از اشناها رو دیدم زنه حرفای عادی سلام و علیکو تعارف بریم خونه حتی نمیدونستم چجوری حرف بزنم ی سلام احوال پرسی سختم بود رفتم خونه فامیل جلو جمع یادم میرفت چطور قاشق بزارم دهنم 

دختر نیم وجبی فامیل میره کافه تولد سرکار کل شهرو میچرخه منه بدبخت وقتی میخواستم ی کلاس تست برم مامانمو خواهرم میوفتادن دنبالم میومدن مینشستن تا تموم شه یوقتام مادرم تنها میومد از خجالت میمردم ب جایی رسیدم ک تو سن ۱۷ یا ۱۸ سالگی بلد نبودم ی پول از عابر بانک بکشم رفتم کتابخونه اسم بنویسم گفت پول نقد بده ۵۰ تومن میخواستم کل مغازه های اطرافو التماس میکردم ۵۰ دستی بدن کارت بکشن ابروم رفت بخاطر بلد نبودن استفاده از عابر بانک 

انقد اضطراب گرفتم بارها میگم هرجور شده التماس کنم ی فست فودی تنها یا حداقل با خواهرم برم ولی استرس میگیرم ک اونجا رسیدم چطور رفتار کنم چطور سفارش بدم چطور حساب کنم

ی مانتو یا یه شال سادم نمیتونم تنهایی بخرم از بس نذاشتن قبرسونی برم بچه های ملت تو سن ۱۴ سالگی مهاجرت میکنن اینم از من

خواهر کیلو چنداصلا میدونی طبق قانون هیچکس حتی پدرتم نمیتونه دختر بالای ۱۸ سال رو از کار و تحصیل منع ...

جدی؟ 😭

نمیبخشمشون من خیلی زرنگ بودم منعم کردن

تازه من ۱۵ سالگی ۲ هفته ازدواج کردم جدا شدم

میدونم عجیبه ولی خانوادم افتضاحن

دیگ خودم موندم مجرد 

همش فکرم این چیزاست کار و... 

دانشگاه گفتن مهر برو

الان کار مونده، منع میکنن

مثلا اون موقع میگفتم کار میگفتن بدون مدرک؟ گفتم خو بذا برم مدرک بگیرم، اونا : سکوت

یا میگفتم کار ازاد ریخته

میگفت اونا حرفه این 

میگفتم ا شکم مادر ک یاد نگرفتن ک حرفه ای شدن

فقط میخواستن جلو داری کنن