2777
2789
عنوان

بعد دو ماه فهمیدم که چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 59 پست
بنظرم همین که ۱۵ تومن از چیزی سهمیه خودش بوده رو به شما داده لطف بزرگی کرده،ونهایت بی انصافیه ک بخوا ...

اره خب دمش گرم. اینو که واقعا لطف کرده ولی اخه خودش بهم پیشنهاد داد که وام بگیرم. چرا بخاطر پنج تومن این کارو کرد، این برام عجیبه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخود برا خودت درگیری فکری درست نکنمهم نیست اصلاًخواسته مثلاً زرنگ بازی در بیارهبذار فکر کنه زرنگه

از یه دید دیگه هم میشه بهش نگاه کرد... 

وام خودش بوده، به استارتر لطف کرده 15 رو داده... 

دیدن نیمه پر لیوان حالمونو بهتر میکنه گل😊

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
اره خب دمش گرم. اینو که واقعا لطف کرده ولی اخه خودش بهم پیشنهاد داد که وام بگیرم. چرا بخاطر پنج تومن ...

حس کرده چون خودش وام رو جور کرده پس باید سهم بیشتری ازش داشته باشه

مهم نیست اصلاً خودت رو ناراحت نکن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

چی بگم ولله...پنج تومن چیزی نبود ولی خب رفتارش عجیب بود

شاید فکر نمی‌کرده مبلغ خریدش بیشتر از 20 بشه.... 

کاااش این بهار خدا، خدایی را در حقم تمام کند و تو را به من عیدی دهد. 🌸🌸     دیگه منتظر نی نی نیستم... خداحافظ نی نی. بهار 400
دوستت خودش وام گرفته حالا قرار بوده بیست بهت بده ۱۵ تومن داده وام خودش بوده چی میخوای بهش بگی اخه

اخه خودش پیشنهاد داد وام بگیره برام... و اینکه خب چرا دروغ گفت که با ۲۰ تومن موافقت نشده..

اره خب دمش گرم. اینو که واقعا لطف کرده ولی اخه خودش بهم پیشنهاد داد که وام بگیرم. چرا بخاطر پنج تومن ...

ببین یه حرفی زده بعدش پشیمون شده،دیگه برااینکه ناراحت نشین اون ۱۵تومنو داده و میتونست اصلا نده و بگه کلا نشد،باز دمش گرم که ۱۵ تومن داده