2777
2789
عنوان

بعد دو ماه فهمیدم که چی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 59 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کار بدی که نکرده تازه لطف کرده وامو سریع جور کرد... حرفم سر دروغ گفتنشه که یکم ناراحتم کرد

بیخیال حرص نخور 

‏من تو زندگی هیچکس دائمی نیستم اما بهترین آدم موقتیم که میتونی ببینی

اخه خودش پیشنهاد داد وام بگیره برام... و اینکه خب چرا دروغ گفت که با ۲۰ تومن موافقت نشده..

احتمالا هزینه خرید خودش از پیشبینیاش بیشتر شده و چون فکر کرده اگه راستشو بگه شما ناراحت میشید یا توقع دارید از خرید خودش بزنه و  پولو بده به شا راستشو نگفته. خبر نداشته همکارش آمار وام و  خریدشو قراره جار بزنه.

موندم خودمم ازین کارش... یه مدت کمتر میبینمش کم کم فراموش کنم. دروغش قشنگ نبود

اگه بهش نگی همین کاری که با تو کرد و سر یکی دیگه درمیاره.ببخشیدا ولی مردم و نفهم فرض کرده

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

خب تو همون اندازه نیاز داشتی اونم بهت داده که کارت راه بیافته اون ۲۵ تومن هم خودش برداشته که خودش قسطاشو میده تو نمیتونی بگی چرا به من ندادی مال خودشه خودش صلاح دونسته باید ممنونش باشی که دستتو گرفته

احتمالا هزینه خرید خودش از پیشبینیاش بیشتر شده و چون فکر کرده اگه راستشو بگه شما ناراحت میشید یا توق ...

نه همکارش اصلا خبر نداشته که ماجرا چی بود. بینیش رو عمل کرده گفت چهل تومنش همون وام شرکت بود... من گفتم خب پس خوبه گفت اره ماه پیش من و فلانی(دوستم) اون چهل تومنارو حروم کردیم با خنده گفت اینو... که من فهمیدم هر دو چهل گرفتن‌

خب تو همون اندازه نیاز داشتی اونم بهت داده که کارت راه بیافته اون ۲۵ تومن هم خودش برداشته که خودش قس ...

نه من نمیگم چرا همشو ب من نداده...صحبتم سردروغ گفتنشه وگرن ک خیلی هم ازش ممنونم.