2777
2789
عنوان

کیا تو خونه پدر و مادر هستن و عذاب میکشند

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 27 پست
اتفاقا من خواستگارای خوبی دارمخب اگه خونه ماشین نداره چون جوونه یه سالم نیست رفته سرکار ولی پدر من ی ...

بهشون بگو دختر تا یه سن و زمانی خواستگار خوب و زیاد داره ...

اگه هی بهونه بیارین تهش کسی نمیاد 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد از یه سنی همش سرکوفت میزنن که چرا کسی نیست تورو‌ بگیره یا میگن فلانی دخترشو شوهر داد راحت شد و د ...

دقیقا ولی من 14 سالکی می خاستم ازدواج کنم نزاشتن ومخالفت کردن بعد 18 سالگی بازم گفتم دوس پسرم میخاد بیاد خاستکاری ازدواج می‌کنم  این بارراضی شدن کلا از ازدواج کنارشون زود زود صحبت می کردم دیگع بنظرم واسه همونم اینو تجربه نکردم 

خب پس موقعیتت خوبه که داریاونایی که موقعیت خوبی ندارن یا اوضاع مالیشون خوب نیس ندارن

هم موقعیتم هم قیافم هم اخلاقم و اندامم

ولی خانواده ام بدن اینقدر خواستگارای بالا بلندی داشتم که بخاطر بد رفتاری پدرم رفتن آخرشم گفتن ما رفتار شما رو دیدیم اومدیم و پدرتون بی احترامی کرد به ما

جالب اینه پدرم خودش چیزی نداره هااا ولی از جوان ۲۵ ساله توقع همه چی داره خستم کرده پدرمم هست نمیتونم چیزی بگم 

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بهشون بگو دختر تا یه سن و زمانی خواستگار خوب و زیاد داره ...اگه هی بهونه بیارین تهش کسی نمیاد

بخدا میگم داره ۲۷ سالم مسشه انگار نه انگار میگن طوری نیست مجرد بمونی بهتره فلانی فلانی مگه مجرد نیست تو که خودت حقوق داری شوهر برا چیته

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
وای . اذیتشون کن کمک مالی بهشون نکن تا راضی بشه

بخدا سر عقد داداشم سفر بودم زنگ زد گفت داری ۲ ،۳ تومن بدی دستم خالیه بغض کردم گفتم بابام دستش خالیه ۱۰ تومن زدم براش 

برادرم نه کار داشت نه سربازی رفته بود نه دانشگاش تمام شده بود رفتن دختری میخواست براش گرفتن چون داد بیداد میکرد من بی خدا دلم نمیاد دلشونو بشکنم😔😔😔با اینکه اونی من میخوام پدرش یخ واحد خونه میده بشینیم کار داره حقوقش از من بیشتره فقط رسمی نیست مثل من  سربازی ام رفته درسشم تمام شده فقط خونه ماشین نداره اونم هنوز۶ ماه نشده رفته سرکار

افرین تا شیطونی میکردم میگفتن بشین تو دیگه زنی هستی باید یه خونه اداره کنی همسنای تو بچه دارن😭 وای ...

دقیقا. شما چندسالتونه؟ من 12.13 سالگی اگه بازی می‌کردم غر میزدن و میگفتن غذا بپز ظرف بشور تو جمع بیا تا نترشی و ازاین حرفا🙂

من الان ۳۱. خودم دختر دارم مدرسه میره عهد بستم هرگز نذارم اینارو بشنوه

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه یادت نره اون ی هدیه از طرف خداس نزار چیزی تو دلش بمونه یوقت این دنیا ارزش نداره

خدا دختر گلتو برات حفظ کنه یادت نره اون ی هدیه از طرف خداس نزار چیزی تو دلش بمونه یوقت این دنیا ارزش ...

انشاله اگه بخام مادر بدی باشم و مث مامانم باشم بمیرم و اون کارا و حرفا رو بهش نگم.‌

بخدا میگم داره ۲۷ سالم مسشه انگار نه انگار میگن طوری نیست مجرد بمونی بهتره فلانی فلانی مگه مجرد نیست ...

مجردی تا یه سنی خوبه بعدش دیگه اصلا خوب نیست 

اتفاقا یه مورد دیدم تو فامیل دختر همسن تو بود خواستگار های توپ داشت باباش ایراد می‌گرفت رد می‌کرد الان دختره نزدیک ۴۰ سالشه خواستگار نداره معرفی هم بشه پسره نمیپسنده یعنی جور نشده تا الان 

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

مجردی تا یه سنی خوبه بعدش دیگه اصلا خوب نیست اتفاقا یه مورد دیدم تو فامیل دختر همسن تو بود خواستگار ...

پدر منم همینه بخدا خونه خودمون قدیمیه خیلی بده وضعمونم متوسطه ولی همش به خواستگارای من ایراد بگیره منم گفتم تا ۳۰ سال صبر میکنم بزار ایراد بگیره بعد میرم خونه میگیرم جدا میشم تو این خونه موندن دیگه در تحمل من نیست