2777
2789

از هر لحاظ بیایید تعریف کنید. 

منکه عقدم تو خونه مادرم همش یا دماغش کجه یا منت میزاره اصن درس رفتار نمیکنه بعضی وقتا از دستش حمله پانیک میشم قبلشم اصن محبتی نبود و ندیدم. ن پول تو جیبی ن هیچی ک میخام برات جهیزیه بگیرم اونم با کلی منت و وسایل ریزه مثل بشقاب و اینا

منم حتی نمیزارن ازدواج کنم همش بهونه میارن

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاچرا  پدر ومادرا تازگیا اینجوری شدن مگه بچه دشمنشونه واقعا درک نمی کنم چرا خوب رفتار نمی کنن البته شایداخلاقاشون اینطوریه وگرنه کسی نیست بچه ش رو دوس نداشته باشه

هرکی میاد میگن تو سطحت بالاتر از اینه یکی رو میخوام نمیزارن میگن در حدت نیست نگهم میدارن عذابم میدن تهشم میگن چرا یکی نمیاد برت داره بره

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
واقعاچرا پدر ومادرا تازگیا اینجوری شدن مگه بچه دشمنشونه واقعا درک نمی کنم چرا خوب رفتار نمی کنن الب ...

بعد از یه سنی همش سرکوفت میزنن که چرا کسی نیست تورو‌ بگیره یا میگن فلانی دخترشو شوهر داد راحت شد و دختر باید به وقتش بره خونه شوهر و...

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

هرکی میاد میگن تو سطحت بالاتر از اینه یکی رو میخوام نمیزارن میگن در حدت نیست نگهم میدارن عذابم میدن ...

آخه خواستگار درست حسابی هم پیدا نمی‌شه با این اوضاع جامعه 

منم حتی نمیزارن ازدواج کنم همش بهونه میارن

منم همین بودم. مامانم میگفت شرایط نداریم.‌ک شوهر کنی جهاز بدم. بعد از اون طرف همش میزد توسرم  با حرف ک همسن تو فلانی شوهر کرد. بعد خاستگارا  رو اجازه نمی‌داد بیان خونه. بعد ازدواج م هم گفت تو اصلا خاتسگار نداشتی. من ۲۱ سالگی نامزد کردم ۲۲ رفتم خونه خودم ولی از نظر مامانم یه ترشیده بودم فک میکردم دختر ترشیده تر از من نیس😐

آخه خواستگار درست حسابی هم پیدا نمی‌شه با این اوضاع جامعه

اتفاقا من خواستگارای خوبی دارم

خب اگه خونه ماشین نداره چون جوونه یه سالم نیست رفته سرکار ولی پدر من یکی میخواد همه چی آماده با شغل دولتی از اون مدلم دارم ولی ۳۶ به بالا هستن من نمیخوام به خونه ماشین شوهر کنم این پسره رو دوست دارم

اتفاقا من خواستگارای خوبی دارمخب اگه خونه ماشین نداره چون جوونه یه سالم نیست رفته سرکار ولی پدر من ی ...

خب پس موقعیتت خوبه که داری

اونایی که موقعیت خوبی ندارن یا اوضاع مالیشون خوب نیس ندارن

منم همین بودم. مامانم میگفت شرایط نداریم.‌ک شوهر کنی جهاز بدم. بعد از اون طرف همش میزد توسرم با حرف ...

من جهازم نمیخوام حتی میوه های خواستگاریمو خودم خریدم جهازم میگم خودم میگیرم

بابام گفت ندارم عقد بگیرم گفتم خودم میدمت به پسره هم نگو من دادم بازم قبول نمیکنه خسته امم بخدا