2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید ،من سال 87 کنکور دادم و بعدش از دانشگاه انصراف دادم ،همیشه تو ذهنم دوباره کنکور و پزشکی و ...

خب پس این بانویی که تونست در ۵۱ سالگی وارد دانشکده پزشکی بشه و پزشکی بخونه و در ۵۸ سالگی فارغ التحصیل شده،چی میگید.

زیاد.الان اینا که امتحان میدن و جدید هستن،پیش من بچه حساب میشن.

شما متولد دهه ۶۰ بودی نه ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
خب پس این بانویی که تونست در ۵۱ سالگی وارد دانشکده پزشکی بشه و پزشکی بخونه و در ۵۸ سالگی فارغ التحصی ...

هیجی جای یک جوون رو گرفت بنظرم 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
صنایعآیدی تلگرام بده با هم بخونیمسوال داشتم ازت بپرسم

شرمنده نمیشه ایدی بدم 

همین جا سوالات رو بپرس 

من میخوام فیلم ببینم 

زیست فرهمندنیا

شیمی فراهانی 

ریاضی معین کرمی 

فیزیک قضاتی 

هر کدوم حدودا ۴۰ جلسه ان هر جلسش هم تقریبا ۴ ساعته 

من تو نود روز اموزش میبنم و تست اموزشی میزنم و کتاب ها رو میخونم یعنی تا بهمن میشه 

تا تیر هم عمومی و تست و نمونه سوال 

هیجی جای یک جوون رو گرفت بنظرم

بحث استعداده

بعد شما پیمانه عمر دیگران رو میدونید.دکتر بوده جوون که تصادف کرده،دکتر بوده جوون که زیاد سابقه طبابت نداشته کرونا گرفته از دنیا رفته.وقتی تضمینی برای عمر دیگران نیست چرا نباید هر کس با هر سنی و سالی تحصیل کنه در رشته ای که علاقه داره