2777
2789
عنوان

میخوام مهریه مو بزارم اجرا طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 57 پست
شوهر منم از ترسش نمیره فروشگاه بمن میگه میریم اونجا خرجت زیاد میشه ولش کن ، دوبار اخر که رفتیم هیچی ...

اینا بی خاناده آن..ننه باباهاشون فقط رو هم خوابیدن ن به محصول شون غذا دادن ن محبت دادن ن شعور دادن ن فهم دادن ن بهشون تربیت یاد دادن بچه ها خودشون از زیر بته بزرگ شدن حالا داداش های دیگه اش چون زود زن گرفتن انقدر بی بته نشدن ..این چون آخرین بچه است از همه شون بی خانواده تره ...کسی ک اسم مادرشو یدک میکشه تو جوونیش فقط فکر دادن بوده چون یه گاو به تمام معناست ..حاصلش هم شده این تحول جامعه دادن اونم گیر من بدبخت کم شانش افتاد 

من خودم رفتم دادگاه ،کاری نداره برو اونجا ،البته عریضه نویس دارن ،برات مینویسن برگه رو بگیر ببر دادگ ...

عزیزم من عقدم میخام جداشم حتما باید دلیل محکم باشه برا جدایی 

بمن گفتن باید دلیل محکم باشه ک قاضی رای صادر کنه طلاق بده

نامزدم قبلا عقد بود بهم زد سابقه عقد داشت

من نه.

دروغگو پنهان کاره

فریبم داد. کلک بم زد اومد خاسگاری بعد عقد هیچ رای عمل نکرد 

ای ۵ماهه عقد یزره بمن خرید نداد

و ی عقد چوسکی کرد بدهکاراش اومدن دم خونه ما

آیا اینا دلیل هست ک قاضی طلاقم بده؟؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو یه روز خیلی یهویی تصمیم گرفتم و رفتم ،😁😂اینقد خوشحال بودم ..تنهایی رفتم ،تنهاییم طلاق گرفتم ...

با چ دلیلی طلاق گرفتی؟ اخه منم میخام بگیرم تو عقدم میشه راهنمایی کنب

اینا بی خاناده آن..ننه باباهاشون فقط رو هم خوابیدن ن به محصول شون غذا دادن ن محبت دادن ن شعور دادن ن ...

این خودش با ننش یجودی بد صحبت میکنه ، مامان باباش انقد باهم بدن ، منم عین اونا میشم تو اینده پیر شدم خیلی گند اخلاقن 

عزیزم من عقدم میخام جداشم حتما باید دلیل محکم باشه برا جدایی بمن گفتن باید دلیل محکم باشه ک قاضی رای ...

حتما طلاق بگیر ازدواج شوخی نیستش ، مسیر زندگیو عوض میکنه وکیل بگیر تموم کن یا اینکه توافقی 

از طریق دادگاه طول میکشه اگه محضری که عقد کرده بره در کمتر از ۱۰ روز مهریه میگیره فقط یه ایرا ...

عزیزم چجوری روال طلاق راحت تو عقدو بم بگو منم میخام جدا شم عن آقا مبگ طلاق نمیدم

الان ۴ ماهه زایمان کردم ۴ ماهه ببخشید ششکمم سفته یبوست دارم ، ۴ ماهه ۳ ماهش من زخم داشتم و خونریزی ، ...

زایمان و بکنی تهش نگران خوابش باشه ..از بیکاری و علافی هست دیگه بخدا آرزو به دل موندم صبح مثل مردای دیگه بره سرکار همش تو خونه است ..‌ داداشش هم کار میکنه بکوب هم همه چی میخره ..این از صبح تا شب خونه است تهش نون نداریم بخوریم .. حتی زورش میاد بره نونوایی 

شوهر من از یه قومو خیشه که ینی هرکی میفهمه اونجایین یه هییییی میکنن میگن دختر به این نازی اونجا عروس ...

دقیقا اینم از یه قومی هست من خر از اولم می‌دونستم بی ناموسه باز گول حرفاشو خوردم 

بعد بچه دیگه راضی نیستم کنارم بخوابه باهام بحث میکنه اعصابم انقد ضعیف شده تو این ۸ سال بحث میکنم درح ...

اینم دقیقا تو زبونش به مادرم بی احترامی میکنه  صدامو درمیاره کل خاندان شو خوشحال میکنه  بعد میاد بوسم میکنه...

با چ دلیلی طلاق گرفتی؟ اخه منم میخام بگیرم تو عقدم میشه راهنمایی کنب

ازش متنفر بودم دوستش نداشتم بد دل هم بود ،از اونجایی که مهریه رو زن هر وقت بخواد میتونه بگیره و عند المطالبه هست،رفتم گفتم مهریه م و لازم دارم ،طلاقمم نده بازم مهریه م و میخوام ،اونجا مشاوره ها گفتن خوب مهریه ت بزاری اجرا طلاقت میده ،گفتم بهتر خلاص میشم از دستش،چون اونقدی هزینه نمیکرد خرجی هم نمیداد،منم گفتم باشه مهریه م بگیرم خرج خودم کنم ..شما اگه بری سمت دادگاه همون عریضه نویسها خیلی خوب راهنماییت میکنن که چیکار کنی ،،،اگه میخوای کاری کنی یکروز از خونه بزن بیرون بعد میبینی چقد بیخود وقت تلف کردی که زودتر نرفتی ،سریع اقدام کن ،البته شما چون عقد هستی مهریه نصف میشه اگه باکره باشی..اخلاقهای بدش وهرچی که اذیتت میکنه میتونه دلیل بشه جدا بشی 

خدایا شکرت❤

زایمان و بکنی تهش نگران خوابش باشه ..از بیکاری و علافی هست دیگه بخدا آرزو به دل موندم صبح مثل مردای ...

واااایییی شوهر منم انتظاررداره من برم خاک توسرم انقد هواشو داشتم  گفتم من گشنم نیست میخای برو برا خودت نون بگیر با این حرفا بد عادت شده بعضی موقع از تنبلیش نمیره ، اینا خانوادگی بیکارن الان ، پس انداز نداریم بیفتم پام بشکنه حسابمون صفر میشه ، منم ۸ ساله ازدوان کردم ۸ ساله تو خونه کار میکنه کنارم بوده دیگه خسته شدم ارزو به دل موندم انقد تنبله به چوس تومن راضیه ولی راضی نیست بره صب شب بیاد خونه ، عادت کرده تا ۱۱ ۱۲ بخوابه ، تا ۳ صب بیداره ، تو خونه بیدار میشه گوشی دستش میگیره صبونه میخوره ، گوشی ، یکم بازی میکنه ، خاموش میکنه ، اینستا بعد میزاره کمار میخوابه ، یکم با گوشی ور میره الکی با کارش مشغول میشه ، بعد دوباره اینستا تلگرام بازی اینستا تلگرام بازی 

عزیزم من عقدم میخام جداشم حتما باید دلیل محکم باشه برا جدایی بمن گفتن باید دلیل محکم باشه ک قاضی رای ...

ن جوابشو بده ن کاری باهاش داشته باش بزار از زندگیت خودش ..من ک شبانه روز دعا میکنم خودش کنده شه از من

ازش متنفر بودم دوستش نداشتم بد دل هم بود ،از اونجایی که مهریه رو زن هر وقت بخواد میتونه بگیره و عند ...

اره هنوز دخترم و ۵ ماهه عقدم ۳ ماهه قهرم اخلاقاش و خانوادش دیدم گفتم اصلا دیگ ادامه ندم تمامش کنم

اینم دقیقا تو زبونش به مادرم بی احترامی میکنه صدامو درمیاره کل خاندان شو خوشحال میکنه بعد میاد بوس ...

تو دعوا اول این توهین میکنه بعد که من روانی شدم سو استفاده میکنه یجوری رفتار میکنه انگار مقصر منم ، خانوادشون انقد گوهن ینی یجوری باهم رفتار میکنن بحث میکنن توهین میکنن ، من ینی حالم بهم میخوره ، یه اخلاق بدی که دارن ، خدارو قرانو بدجور فحش میدن ، شوهرم همین صبح سر بچه و خوابش یجوری قرانو فحش داد دیگه روانی شدم