2777
2789
عنوان

کاش خدا منو به خونوادم نمی‌داد

88 بازدید | 14 پست

یعنی اینقد بی ارزش بودم که منو داد به اینا اینا خودشون حال خودشونو نمیفهمن!ادمای بی لیاقت بی وجدان که فقط مث گرگ همو میخورن

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 

همین چند دقیقه داشتم فکر میکردم گفتن سختی چه فایده داره بقیه که درک نمی کنن

من رسما با گوشیم زنده ام و زندگی کردم اگه نبود نمی دونم چیکار میکردم ولی قطعا منم مثل خودشون روانی میکردن اما الان دیگه تحملم خارج نمی تونم

من تاپیک میزنم برا قیمت گرفتن یا خرید گوشی از سر دلخوشی و سیرمونی نیست از بدبختیم! !

...

منم همین چند دقیقه داشتم فکر میکردم گفتن سختی چه فایده داره بقیه که درک نمی کننمن رسما با گوشیم زنده ...

من میخوام درس بخونم برم از پیششون زودتر

اره میدونم این سختیا ارزش ندارن ولی نمیخوام تا آخر عمرم بمونم تو این بدبختی و حقارت

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

من میخوام درس بخونم برم از پیششون زودتراره میدونم این سختیا ارزش ندارن ولی نمیخوام تا آخر عمرم بمونم ...

منم با سوابق  بخدا همین سه روز پیش بود دعوا کردم داداشم الکی بهم فحش جنسی میده احترام برام قائل نیست با فحش رسما صدام میکنه برا چیزای بیخود دعوا راه میندازه همه چیز برا خودش برمیداره ازم طلبکار  از بقیه دلخوشی ندارم ولی این یکی خوصا زندگیم زهر کرده

من بخوامم با این وضع دیگه نمی تونم پشت بمونم

...

منم با سوابق بخدا همین سه روز پیش بود دعوا کردم داداشم الکی بهم فحش جنسی میده احترام برام قائل نیست ...

منم همینطور ولی میخوام بمونم بازم

هرجور میدونی زندگیت راحت تر میشه شاید رفتی دانشگاه رفتاراشون بهتر شد

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

منم همینطور ولی میخوام بمونم بازمهرجور میدونی زندگیت راحت تر میشه شاید رفتی دانشگاه رفتاراشون بهتر ش ...

ن بهتر نمیشه من هفت هشت سال با گوشیم زندگی کردم دلخوشیم فقط همین بود

باورت میشه وقتی۱۳ سالم بود انقدر میزد منو الکی برای لذت خودش؟! بخدا تا۱۵ سالگی تا دستش بلند میکرد تو خودم جمع میشدم مامانم میگفت کاریش نداشته لاش جوابشو نده ولی مگه ول میکرد منم از بعدی شروع کردم کاراش حواب دادن

دیگه الکی برا لذت خودش نمی یوفتاد دنبالم اذیتم کنه بزنتم 

الانم که بیست سالم شده انقدر نترس شدم و بدنم قوی تر شده که جواب کاراش بدم گریه که میکنم برا ناراحتی و بی کسیم 

کس و کارم فقط گوشیم شده 

نه سال ازم بزرگتره

...

ن بهتر نمیشه من هفت هشت سال با گوشیم زندگی کردم دلخوشیم فقط همین بودباورت میشه وقتی۱۳ سالم بود انقدر ...

درکت میکنم

بخون برو از خونتون

یمدت جوابشو نده

با سیاست برو جلو شرایط رو برای خودت بهتر کن باج بده یا هرچی تا وقتی که از خونتون بری

بگم شرکم یا خودت فهمیدی

درکت میکنمبخون برو از خونتونیمدت جوابشو ندهبا سیاست برو جلو شرایط رو برای خودت بهتر کن باج بده یا هر ...

مامانم سال پیش فوت کرد

من علاقم خیاطی و طراحی لباس بود بزور رفتم تجربی سه سال فقط داشتم گریه میکردم و التماس که برم جایی که دوست دارم اخرش هیچی

از شدت ناراحتی قفسه سینم سمت سمت از اون موقع تا حالا درد میگیره مشکل قلبی گرفتم

مشکل بی پولی هم هست بخدا من نمیدونم اصلا چطوری بزرگ شدم انقدر همه بد بودن باهام فقط میدونم اون بچه کوچولویی که دنبال بقیه راه میوفتاد و خوشحالی بقیه باعث خوشحالیش بود دنبال خوشحال کردن بقیه بود مرده الان فقط یک ادم افسرده عصبیم که از همه ادما دلم گرفته 

...