2777
2789
عنوان

میخوام مهریه مو بزارم اجرا طلاقم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 57 پست
این خودش با ننش یجودی بد صحبت میکنه ، مامان باباش انقد باهم بدن ، منم عین اونا میشم تو اینده پیر شدم ...

زیر دست یه مورد دار بزرگ شن همینه .. اونوقت جور ترییت اونا رو ما باید بکشیم ..من ک دلم میخواد گم و گور شم نبینمش هیچ وقت 

زیر دست یه مورد دار بزرگ شن همینه .. اونوقت جور ترییت اونا رو ما باید بکشیم ..من ک دلم میخواد گم و گ ...

من دیگه انقد نا امیدم فقط مرگ میخام ، توان ادامه دادن ندارم دلم میخاد بمیرم تموم شه همچی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااایییی شوهر منم انتظاررداره من برم خاک توسرم انقد هواشو داشتم گفتم من گشنم نیست میخای برو برا خو ...

اینم یه گوشی دستش گرفته دائم یا داره لاس میزنه با زنا یا تو اینستا میچرخه حرفم میزنم میگه دارم طلا چک میکنم برای کارمه

منم دلم میخواد بمیرم و این این اشتباه بزرگی ک کردم‌ کلا از بین بره

من انقدر پشیمونم که موقع نامزدی با پسر داییم بهم زدم ، چقد پسر گلی بود خوش اخلاق مظلوم مثل این وحشی نبود خدا منو باید بکشه با این اشتباهم ، ۱۷ سالم بود پسر داییم اومد خواستگاری نامزد کردیم اونموقع ۲۸ سالش بود ، بچه بودم ، میگفتم نه این بسیجیه جلف نیست بمن میگه چادد سرت کن ، الان انقد میزنم تو سرم میگم کاش بهم نمیزدم الان قدرشو میدونم داییم خانواده با شخصیت اروم ، اومدم با این سگا وسلت کردم ، داییم فوت کرد نتونستم برم ختمش ، خدا منو لعنت کنه 

من انقدر پشیمونم که موقع نامزدی با پسر داییم بهم زدم ، چقد پسر گلی بود خوش اخلاق مظلوم مثل این وحشی ...

چقدر سرنوشتت شبیه منه .. دقیقا منم اوضاعم همین بود همش می‌گم تو  زندگی با اون آرامش داشتم ..زندگی داشتم مرد داشتم .اونجوری ک دلم میخواست زندگی میکردم دختر شادی بودم ولی ار وقتی با اینا وصلت گردم هیچی من به تازه عروس ها نمیخوره..من نفرینشون میکنم خدا کنه شرشون هر چ زودتر از زندگی من کم شه 

اره هنوز دخترم و ۵ ماهه عقدم ۳ ماهه قهرم اخلاقاش و خانوادش دیدم گفتم اصلا دیگ ادامه ندم تمامش کنم

خوب دیگه مهریه ت نصف میشه ،دلیل طلاقتم بگو عدم تفاهم ،برای منم همین عدم تفاهم قید شد ..فقط امیدوارم اونم روز دادگاه نیاد بگه دوستش دارم و طلاق نمیدم که سخت میشه ،اگه قصدش اذیت کردن تو باشه ،تو هم سفت و سخت  تو دادگاه بگو اینمدت هیچ توجهی به من نداشته منم نمیخوام باهمچی آدمی آینده داشته باشم و عمرم و تباه کنم

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

منم همش افتادم تو خیابون ها خودمو میزنم گریه میکنم هر مردی میبنتش با انگشت نشون میده میگه آقا زشته ن ...

ببخشید تو یه تاپیک زنونه دخالت میکنم ولی شما واقعا چطوری میتونید اینطور جونورایی رو تحمل کنید🤦‍♂️. این تاپیکو دیدم ب خودم افتخار کردم ک مجردم و امکان اینکه اینطور شوهر بی کفایتی باشمو به خودم ندادم

ببخشید تو یه تاپیک زنونه دخالت میکنم ولی شما واقعا چطوری میتونید اینطور جونورایی رو تحمل کنید🤦‍♂️. ...

فکرشو بکن یکی اسیر شده این دخترایی ک اسیر دزدد و قاچاقچی میشن مجبوری زندگی میکنن و فقط آرزوی مرگ طرف و دارن در جایی ک کاری از دستت برنیادد... منم یکیشونم