خب چند سال اول زندگی همش درگیر قسط و بدهی های عروسی و وسیله خونه و جهاز و خونه هستی دیگ پس اندازی چی چندسال بعد هم که بچه میاد اصلا نمیشه😂😂
خانومااا پس انداز مخفی واقعا مهمه خیلییی زیااااااد هر چند کمحتی شده ماهی ۱۰ هزار تومن ۲۰ هزار تومن هم کنار بزارین من پسانداز مخفی نداشتم همش مشترک بود چند روز با همسرم قهر بودم اصلا هیچ پولی نداشتم فک کنین رفتم از بابام ۲۰۰ تومن گرفتم ک چیزی نیاز داشتم و بخرم
دیگ از ماه بعد پس انداز مخفی میکنم شده ماهی ۱۰۰ سوت پارسیان بگیرم اصلا به همسرمم نمیگم تو زندگی بیش از حد هم خود گذشتگی نمیکنم برای قناعت و پسانداز کردن من که میگفتم شوهرم خیلی خوبه اینجوری شد از ماه بعد به همه چی میرسم لباس،ارایشگاه،خورد و خوراک خوب ،کافه رفتن با دوستام. یه مقدار هم پس انداز مخفی میدمش پارسیان میگیرم اگههه چیزی موند میزارم برای پس انداز مشترک اگه نموند هم که نمونه 😁💖همش به فکر آینده بودم پس انداز، پس انداز لباس خوب نگیرم ،موهامو رنگ نکنم آخرش برای ۲۰۰ تومن باید با خجالت به بابام زنگ بزنم ازش بگیرم من با شوهرم قهر بودم ازش پول نخواستم ولی از قبل گفته بودم خیلی پول لازم دارم اونقدی شعور نداشت که یه تومن برام بزنه