2777
2789
عنوان

میگن تا بچه ندارین پس انداز کنید

141 بازدید | 6 پست

خب چند سال اول زندگی همش درگیر قسط و بدهی های عروسی و وسیله خونه و جهاز و خونه هستی دیگ پس اندازی چی چندسال بعد هم که بچه میاد اصلا نمیشه😂😂

خانومااا پس انداز مخفی واقعا مهمه خیلییی زیااااااد هر چند کم‌حتی شده ماهی ۱۰ هزار تومن ۲۰ هزار تومن هم کنار بزارین من پس‌انداز مخفی نداشتم همش مشترک بود چند روز با همسرم قهر بودم اصلا هیچ پولی نداشتم فک کنین رفتم از بابام ۲۰۰ تومن گرفتم ک چیزی نیاز داشتم و بخرم

دیگ از ماه بعد پس انداز مخفی میکنم شده ماهی ۱۰۰ سوت پارسیان بگیرم اصلا به همسرمم نمیگم تو زندگی بیش از حد هم خود گذشتگی نمیکنم برای قناعت و پس‌انداز کردن من که میگفتم شوهرم خیلی خوبه اینجوری شد از ماه بعد به همه چی میرسم لباس،ارایشگاه،خورد و خوراک خوب ،کافه رفتن با دوستام. یه مقدار هم پس انداز مخفی میدمش پارسیان میگیرم اگههه چیزی موند میزارم برای پس انداز مشترک اگه نموند هم که نمونه 😁💖همش به فکر آینده بودم پس انداز، پس انداز لباس خوب نگیرم ،موهامو رنگ نکنم آخرش برای ۲۰۰ تومن باید با خجالت به بابام زنگ بزنم ازش بگیرم من با شوهرم قهر بودم ازش پول نخواستم ولی از قبل گفته بودم خیلی پول لازم دارم  اونقدی شعور نداشت که یه تومن برام بزنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکسال همیشه پس انداز دارم نمیگم زیاد ولی درحدی که پسرم خرابکاری کرد بتونم درستش کنم .چون همسرم حساس جیغ ودادمیکنه.مثلا دوچرخه اشو خراب میکنه پول داشته باشم زود تاشوهرم نفهمیده درستش کنم

من تاحالا از شوهرم پول نگرفتم کارت حقوقش و تمام پس اندازش توی حساب منه

خب اینم میداد به من پس‌انداز مشترک حساب میشه دیگ نمیشد واسه یه تومن برم گوشواره ۴۰ ملیونی و بفروشم ک میشد 🥲برای همین میگم هر ماه یه مقدار پس‌انداز مخفی واسه خودم داشته باشم یه مقدار پول همیشه کنار بزارم یا طلای ریز و پارسیان بگیرم ک بتونم بفروشم