2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
پسر ۳۵ ساله اگا پولدار باشه دنبال دختر ۲۵ میره ! ( نپرید بهم واقعیت رو گفتم

تو چرا اینطوری هستی ؟ عزیزم ازدواج اینقدارم دست خود ادم نیست ینقدر پسر خوشکل و پولدار هستن ک دخترای ک نه قیافع خاصی دارن نه پول ارن نه حتی جوون گرفتن اینا ک یمیگی فانتزیای جنسی پسراس ک خیلی موقعهام بهش نمیرسن

پسر ۳۵ ساله اگا پولدار باشه دنبال دختر ۲۵ میره ! ( نپرید بهم واقعیت رو گفتم

منم چند مورد دیدم مادرها در تلاشن اینکارو کنن، ولی خود پسر قبول نمیکنه، ولی این پیر پسرای بالای ۴۰ سال خیلی دنبال اختلاف زیاد هستن😄

تو چرا اینطوری هستی ؟ عزیزم ازدواج اینقدارم دست خود ادم نیست ینقدر پسر خوشکل و پولدار هستن ک دخترای ...

شاید اطراف شما پسر پولدار و خوشکل رفته دختر سن بالا و معمولی گرفته ولی من ندیده و نشنیدم . مگه من اگفتم ازدواج دست خود آدمه . ولی ... انتخاب دست پسراس ( البته اگه نگی ما خودمون انتخاب میکنیم) پسره میتونه انتخاب کنه بره خاستگاری ولی دخاره باید منتظر بمونه تا انتخاب بشه .. بعدشم مگه نمیگی پسر پولدار خوشکل میره دنبال سن بالا و معمولی . خب با این اوصاف وقتی اطرافتون همچین پسرایی هستن چرا مجرد موندی . وقتی به فانتزیای جنسی شون نمیرسن خب چرا با اون خوشکلا و پولدارا ک در حسرت زن خوشکل و جوونن وارد رابطه نمیشی !! نمیدونم چرا واقعیت رو میخوایید انکار کنید ! پسر جوون ک هیچ .. مرد مطلقه هم قیافه و پول داشته باشه میره دنبال مجرد خوشکل و سن خیلی ومار وهیشکی هم رد نمیکنه ! واقعیت اینه .. وای مردم گریزون

منم چند مورد دیدم مادرها در تلاشن اینکارو کنن، ولی خود پسر قبول نمیکنه، ولی این پیر پسرای بالای ۴۰ س ...

والا اطراف ما بالای ۳۰ سال پسر مجرد ندارید . یه ۳۰ ساله داشتیم زن ۱۹ ساله گرفت الان زنه مث ملکه ها زندگی میکنه . پسر هم پولدار هم خوشکل و خوش اخلاق و با خدا .. خداروشکر خوشبختن

الان اینجا میگن دختر ۳۰ ۳۵ به بالا ! خب بقول خودت ۴۰ به بعد پیر میگن ! البته وارد دوره میانسالی میشن

والا اطراف ما بالای ۳۰ سال پسر مجرد ندارید . یه ۳۰ ساله داشتیم زن ۱۹ ساله گرفت الان زنه مث ملکه ها ز ...

اینجاخانواده ها هم با اختلاف سن زیاد مخالفت میکنن، من تا ۵ سال اختلاف اجازه داشتم راه بدم که الان میگم همون هم زیاده، اینکه میگم پیر به این دلیله که نارضایتی دوستام که سنشون بالاتر هست و تازه ازدواج کردن رو میدونم، بدن واقعا نمیکشه، بابت بچه دار شدن بابت رضایت جن.سی مشکل دارن، واقعا حیفه زودتر شل کنید برید😄