2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره اطراف شما پسرا تا ۴۰ سالگی همه مدل دخترا رو پاس میکنن اونوقت میان سراغ شما

ما تهرانیم پسرا درس میخونن کار میکنن همه چی که بدست آوردن و لیاقت پیدا کردن میان سراغ ما 😉

اطراف شما مردا پیر که میشن دلشون دختر کم سن میخواد بخاطر ارضای انحرافات جنسی شون میان سراغ امثال تو

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

نه درس میخونن کار میکنن همه چی که بدست آوردن و لیاقت پیدا کردن میان سراغ ما 😉اطراف شما مردا پیر که ...

درس میخونن و کار میکنن؟! قطعا ک همه دکتر و متخصص نیستن ! کارمند معمولی هم ک حقوقی نداره بخواد به چیزی برسه ! 

درس میخونن و کار میکنن؟! قطعا ک همه دکتر و متخصص نیستن ! کارمند معمولی هم ک حقوقی نداره بخواد به چیز ...

خب تهران چون شهر گرونیه راحت نمیشه ازدواج کرد مثل روستاها... خیلیم کسی ازدواج نمیکنه اگرم بکنه با کسیکه سنش نزدیک بهش باشه ازدواج می‌کنه...

درضمن من خاستگار 25 ساله هم دارم برخلاف اونچه که تو توهمات توعه، اینجا کسی دنبال دختر 10 سال کوچکتر نیست مگر مشکل داشته باشه، معمولا تو روستاها و شهرای با فرهنگ پایین اینجوریه

خب تهران چون شهر گرونیه راحت نمیشه ازدواج کرد مثل روستاها... خیلیم کسی ازدواج نمیکنه اگرم بکنه با کس ...

نمیدونم شما روستا بودید و در جریانید . اطراف ما البته فامیل .. همه طلا ساز طلافروش و تو کار ماشین هستن و خداروشکر وضع مالی شون عالیه . اره دیگه خیلیا با پول کارمند عادی حتی پدراشون نتونستن خونه بخرن . دیگه چ برسه به بچه . ک باز بتونه ازدواجم کنه

نمیدونم شما روستا بودید و در جریانید . اطراف ما البته فامیل .. همه طلا ساز طلافروش و تو کار ماشین هس ...

ناراحت نشیا ولی همشون بچه بازن 😂 ما که تهران بودیم و هستیم و فامیلامونم که شهرستان هستن تفاوت سنی ها نهایتا 6،7 ساله، بعد نمیدونم تو چرا داری دفاع میکنی حتما شوهرت سن باباته