2777
2789

داداشم ۱۹ سالشه چند هفتس کف دست چپش حسش کم شده انگار خوب نمیدونه چقدر فشار وارد میکنه با دستش به چیزا و از دستش تا نخاع سمت چپش یکسری تیکه های بدنش بی حسه جواب آزمایش mri رو گرفتیم زده احتمال اینکه ms داشته باشه هست اینکه این علائم باشه ینی حتما ms داره اونایی که ms دارن چجوریه علائمش

علایمش نمیدونم تو گوگل بزن یکی از فامیلامون ام اس داره با مریضی ازدواج کرد الان یه بچه هم داره چهل س ...

سرچ کردم ولی فقط همین بی حسی رو داره اوم حس داره کم شده فامیلت مثل آدم عادی داره زندگی میکنه مشکل حرکتی چیزی نداره ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سرچ کردم ولی فقط همین بی حسی رو داره اوم حس داره کم شده فامیلت مثل آدم عادی داره زندگی میکنه مشکل حر ...

اره کاملا عادی و نرمال بوده تا حالا خداروشکر...حتی دکتر گفت اگه بچه بیاری ممکنه بیماریت پیشرفت کنه ولی چیزیش نشد روحیش عالیه به خودش زیاد میرسه از نظر تغذیه و ورزش و دکتر و دارو و چکاپ ام اس بیماری که به اعصاب خیلی مربوطه حفظ روحیه و ارامش خیلی مهمه

سرچ کردم ولی فقط همین بی حسی رو داره اوم حس داره کم شده فامیلت مثل آدم عادی داره زندگی میکنه مشکل حر ...

مثل ادم عادی و اصلا مشکل حرکتی نداره معلمم هست و به کارای روزانش میرسه 

متاهل 

بله علایم به نفع ام اس هست پلاک ها توی ناحیه مربوط به ام اس هستن کورپوس کالوزوم و پلاک نخاعی توجیح کننده علایم حسی هست تشخیص ام اس مطرح هست اما جای نگرانی اصلا نداره کاملا با دارو کنترل میشه تا حد ۰ میره بیماری 

بله علایم به نفع ام اس هست پلاک ها توی ناحیه مربوط به ام اس هستن کورپوس کالوزوم و پلاک نخاعی توجیح ک ...

ممنون از توضیحاتتون میتونه زندگی عادی داشته باشه فلج نشه داداشم کاش ms نداشته باشه

ممنون از توضیحاتتون میتونه زندگی عادی داشته باشه فلج نشه داداشم کاش ms نداشته باشه

ام اس فلجی نیست اصلا این دید برای ۲۰ سال پیش بوده داروهای بسیار عالی الان داریم من خودم یه اپیزود از حمله های ام اس رو داشتم و با دارو درمان شدم اصلا دیگه ام اس اون ام اس نیست پزشک من چند روز پیش کنگره ای داشتن که گفتن دارن به سمت درمان قطعی میرن یا کنترل در حد درمان نگرانی نداره اصلا