2777
2789
عنوان

احساس خنگی میکنم

126 بازدید | 13 پست

بار اولم بود آیین نامه افتادم با پنج تا غلط،یکی کمتر بود قبول میشدم یه سوالم بلد بودم ولی قبل امتحان چند نفر شدن اومدن برا من توضیح سر جلسه قاطی کردم اون سوالی اونا توضیح میدادن با اونیکه سر جلسه اومد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال بازم میتونی امتحان بدی مدرسه نیست که یکسال بیفتی

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
ادمای خنگ یه درصد هم به خودشون نمیگن خنگپس تو خنگ نیستی

من دانشجو انقد درسای سخت این میخونم نمیدونم چرت به این آسونی قبول نشدم تو خونه حالا تست هاش میزنم بدون غلط😶

منم بار دوم قبول شدم دخترم مریض بود اصلا نتونسته بودم بخونه بعد از امتحان مستقیم بردیم بیملرستاپ بستریش کردیم یادمه ۳ شب نخوابیده بودم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم 
بی خیال بازم میتونی امتحان بدی مدرسه نیست که یکسال بیفتی

شبش نخوابیده بودم نمیدونم مغزم بخاطر همین جواب نمیداد صبحانه از،استرس،نخوردم وگرنه دانشجو هستم انقدر درسای سخت تر این خوندم نمیتونم چرا این اینطوری شد

من دانشجو انقد درسای سخت این میخونم نمیدونم چرت به این آسونی قبول نشدم تو خونه حالا تست هاش میزنم بد ...

عیب نداره پیش میاد

ممکنه ادم تو یه مبحثی نابغه باشه تو یه جا دور از جون خنگ

من خودم تو هنر و اینا تعطیل هستم ولی ریاضی و فیزیکم همیشه خوب بوده 

فقط یادت باشه واسه گواهینامه به کسی گزارش نده سرفرصت برو امتحان بده هر وقت گرفتی گواهینامه رو اعلام کن گرفتم 

منم بار دوم قبول شدم دخترم مریض بود اصلا نتونسته بودم بخونه بعد از امتحان مستقیم بردیم بیملرستاپ بست ...

من شب قبل امتحان نخوابیدم ۱۲شب داشتم یه نگاهی بهش میکردم صبح یه لقمه نزاشتم دهنم بعد بعضی هاهم اومدن باهام برارفع اشکال اونی هم بلد بودم اشتباه زدم 

من شب قبل امتحان نخوابیدم ۱۲شب داشتم یه نگاهی بهش میکردم صبح یه لقمه نزاشتم دهنم بعد بعضی هاهم اومدن ...

باید حتما بخونی تا قبول بشی عزیزم 

زندگی زیباست اگر زیبا نگاه کنیم