2777
2789
عنوان

وای بچه ها از ناراحتی دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 66 پست

والا با این معیارهای مسخره،ازدواج کنی هم سرانجامی نداره

نزدیک 40سالته منتظر یه مرد خوشگلی ،عقل و اخلاق و فرهنگ و اینا کشکه

برو روانشناس یا مشاور

مزد خوشگل هم شما به دلش نمیشینی شاید

مرد کوچکتر هم همینطور

اهوم...کاشکی میشد اینجا بودی و بغلت میکردم.جذب چهره های خوشگل که همه میشن...با خودت مهربون باش...می ...

نمیتونم فعلا 

دعا کن برام خیلی دلم گرفته و حالم خرابه

۶ماهه با خودم کلنجار میرم چرا فلان پسر خوشگل ک کوچکتر خودمم بود منو نخواست:(

دیوونم بخدا

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا با این معیارهای مسخره،ازدواج کنی هم سرانجامی ندارهنزدیک 40سالته منتظر یه مرد خوشگلی ،عقل و اخلا ...

خب چ کنم 

همین دیگه ازدواجم کنم چشمم دنبال یکی دیگست میبینی

خب ن هر خوشگلی 

هم خوشگل هم با شخصیت 

میگم میخام ب دلم بشینه یکی ک از ته دل دوسش داشته باشم

ب دلم بشینه بگو زشت باشه ولی اونم پیش نیومده

نمیتونم فعلا دعا کن برام خیلی دلم گرفته و حالم خرابه۶ماهه با خودم کلنجار میرم چرا فلان پسر خوشگل ک ک ...

حداقل توسلی کن...یه زیارتی برو...

یه چله ای چیزی بردار

تا یه عنایتی توجهی بهت بشه...

واقعا میفهمم چه میکشی و چه قدر سخته با این ذهنیت های غلط بیای جلو

والا با این معیارهای مسخره،ازدواج کنی هم سرانجامی ندارهنزدیک 40سالته منتظر یه مرد خوشگلی ،عقل و اخلا ...

ببین منظورش از مرد خوشگل اینکه به دلش بشینه نه اینکه خوشگل ظاهری باشه ..

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

حداقل توسلی کن...یه زیارتی برو...یه چله ای چیزی بردارتا یه عنایتی توجهی بهت بشه...واقعا میفهمم چه می ...

ای خدا اگه بدونی چقد ناراحتم

اخه مگه برا خدا کاری داره یکی سر راهم بزاره ک ب دلم بشینه

دلم میخاد فقط ب دلم بشینه ک دیگه چشمگ دنبتل یکی دیگه نباشه بعد ازدواج

از ته دل دوسش داشته باشم فقط همین

کلا زندگی رو خیلی سخت میگیرم چندین نفر بهم گفتناینم ک دیگه از همه بدتر

نه خیلی سخت نگیر تا یکی اومد خواستگاری مرد خوبی بود به دلت نشست ازدواج کن باور کن هیچکی کامل نیست .

زندگی‌واقعی با فیلما فرق داره، اگر یکی ظاهر معمولی داشته باشه اما شخصیتش قشنگ باشه باور کن بعد از مدتی وقت گذروندن باهاش و عادت کردن بهش دوسش خواهی داشت جوری که قیافه بعد یه مدت عادی میشه اونموقع اخلاق و شخصیت و عشقی که طرف به شما داره فقط به چشم میاد.. بنظرم مرد خیلیم نباید قشنگ باشه.. کوچیکتر از زنم باشه خوب نیست بنظرم چون مردا تو سنین بالا جذاب تر میشن و جا میوفتم زنا زودتر افتاده میشن.. نسب به اقایون.. همین که با شخصیت باشه خوشتیپ باشه و ظاهر معمولی کافیه سعی کن یکم با ذهنیتت کنار بیای وقت بگزرون با خواستگارات و کسی ک تورو میخاد مطمعن باش اگر مرد خوبی باشه به دل میشینه بعد چندوقت.. در اخر امیدوارم بهترینا نصیبت بشه

ای خدا اگه بدونی چقد ناراحتماخه مگه برا خدا کاری داره یکی سر راهم بزاره ک ب دلم بشینهدلم میخاد فقط ب ...

ولی ببین عزیز چشمت دنبال یکی دیگه نباشه اصلا ربطی به خوشگلی نداره و به ذات داره شما برو نگاه کن به خوشگل ترینها هم خیانت شده ...

ببین منظورش از مرد خوشگل اینکه به دلش بشینه نه اینکه خوشگل ظاهری باشه ..

اره ولی معمولا متوسطای رو ب بالا ب دلم میشینن

شاید از نظر یکی دیگه خیلی معمولی هم باسه ولی برامن خوشگل باشه

آره فقط ب دلم بشینه ک دیگه چشمم دنبال یکی دیگه نباشه

یکی ک از ته دل دوسش داشته باشم