2777
2789
عنوان

وای بچه ها از ناراحتی دارم دق میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 66 پست
اره ولی معمولا متوسطای رو ب بالا ب دلم میشیننشاید از نظر یکی دیگه خیلی معمولی هم باسه ولی برامن خوشگ ...

میفهمم چی میگی ؛ ان شاءلله خدا بهترینها رو سر راهت قرار بده :)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ولی ببین عزیز چشمت دنبال یکی دیگه نباشه اصلا ربطی به خوشگلی نداره و به ذات داره شما برو نگاه کن به خ ...

عزیزم فقط ب دلم بشینه همین 

از ته دل دوسش داشته باشم همینو میخام فقط 

ِاللهم انی اسئلک من فضلک العظیم💚💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای خدا اگه بدونی چقد ناراحتماخه مگه برا خدا کاری داره یکی سر راهم بزاره ک ب دلم بشینهدلم میخاد فقط ب ...

عزیز من ...شما نگاه کن به زندگی متاهلا...

چه قدرشون  اینجوری که تو مییگی همو دوست دارن؟؟

الان پدر و مادر خودت اینجوری هستن؟ بعد اینایی که اینقدر عاشق هم نیستن و یه زندگی معمولی دارن همش دنبال یکی دیگه میکردن و چشمشون به این و اونه؟

تعریف از دل نشستن چیع؟؟؟ همین که دلت رو نزنه کفایت میکنه...حتما که نباید یوزارسیف باشه شما هی داری با این طرز تفکر های غلط شانس های اخر ازدواج رو میسوزونی

زندگی‌واقعی با فیلما فرق داره، اگر یکی ظاهر معمولی داشته باشه اما شخصیتش قشنگ باشه باور کن بعد از مد ...

خب من ک میگم زشت باسه ولی ب دلم بشینه

اونم نیست

عزیز من ...شما نگاه کن به زندگی متاهلا...چه قدرشون اینجوری که تو مییگی همو دوست دارن؟؟الان پدر و ما ...

بابا نگفتم یوزارسیف باشه

میگم بگو زشت باشه ولی ب دلم باشه

اخه خوبه با کسی با اکراه ازدواج کنی و ب دلت نباشه

اینجوری هم ب خودم هم ب اون ظلم کردم