2777
2789
عنوان

پاگشا شدم خونه پدرم و مادرشوهری که برام عزاش کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 81 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم از چیزی خبر نداری حرف نزن لابد بچیزی میدونم که اینو میگم

خدا بهت آرامش بده 

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!
عزیزم من به شوهرم میگم دارو ندارم بفروشم بریم راضی نمیشه چیکار کنم درضمن خوده مادره هم نمیخواد بزاره ...

محل زندگی دیگه از اول خانواده ها تعیین میکنن وقتی شوهرت گفت بریم  خونه مادرم قبول نمیکردی نمیرفتی 

مقصر اصلی شوهرته اگه واقعا میخواست کنار تو بشینه هیچ کس نمی تونست مانعش بشه

یه جنگ اساسی کردم من به خانوادم گفتم مادربزرگشو دعوت نکنید مادر پدرش مجبوریم ولی مادربزرگش نه اونا داشتن چای میخوردن مادرم خواهرم پدرم شوهرم بالا سرم بودن ارومم کنن نمیتونستن واقعا سوزندن منو 

شوهرم تقصیری نداشت گفت من نشستم تا نشستم امدن چیکار کنم خب

شوهرت باید پامیشد یا بهشون میگفت باید بلد باشه مدیریت کنه وقتی تو یه خونه زندگی میکنین ک مشکل پیش نیاد

بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است

سخت نگیر سر نشستن

من تا یکی دو سال اول زندگی، خونه بابام سر سفره روم نمیشد بشینم پیش شوهرم... 

مشکل اصلی زندگی اشتراکی با خانواده همسره

حالا گیر دادی به یه نشستن

شوهرت باید خونه بگیره و جدا شین

شریکی زندگی کردن با هر کی سخته،،، حتی خانواده خودت

زندگیتون پر از عشق
مادرشوهری که نمیزاره بری پیش شوهرت بخوابی اگه خراب نیست پس چیه خالا خدا بمن ارامش بده یا اون

خراب یعنی بدکاره.. یعنی زن ولگرد و همه کاره

تهمت زدن سخته

حالا ازش ناراحتی، درست

ولی هر تهمتی نزن

زندگیتون پر از عشق
یه جنگ اساسی کردم من به خانوادم گفتم مادربزرگشو دعوت نکنید مادر پدرش مجبوریم ولی مادربزرگش نه اونا د ...

تقصیر مادر بزرگ و اینا نیست عزیزم برو یقیه اصله کاری رو بگیر

به نظرم داره کم توجهی میکنه

شوهرت باید پامیشد یا بهشون میگفت باید بلد باشه مدیریت کنه وقتی تو یه خونه زندگی میکنین ک مشکل پیش نی ...

بعد از اون هم ول نکردن نشستیم چای بخوریم من نشستم پیش شوهرم تا از رو مبل بلند شدم رفتم دیدم باز مادربزرگش که پیر هم نیست گفت بزار بشینم پیش پسرم اینا دردشون لاینه میخواست دختره دخترشو بده بهش به شوهرم گفتم اگر پانشدی جنگ جهانی تو جمع راه میندازم 

خراب یعنی بدکاره.. یعنی زن ولگرد و همه کارهتهمت زدن سختهحالا ازش ناراحتی، درستولی هر تهمتی نزن

عزیزم همه اینایی که گفتیو تقریبا هستن…….خواستن یکی مثل خودشونو قالب کنن به شوهرم شوهرم نخواست منو نمیخوان منو نمیپسندن چون مثلشون نیستم 

ااوووههه از الان بخوای اینجوری باشی سال دیگ موهات سفید شده حالا انقد جفت شوهرت میشینی خسته میشی ضعف خودتو دست کسی ننداز میخندن بهت بخدا از چشم شوهرتم کیفتی اسم لوس میزارن روت

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶