2777
2789
عنوان

شوهر جدیدا بد رفتار میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 43 پست
ولی اگه شوهرت خوشحال نیست لازم نیس بیان چند شب بمونن

۳ماه یکبار نرماله اگ ۳ شب بمونن  از نظر من ...الان سوالم چیز دیگه ای بود نمیدونم چرا همه جواب موندن خاهرزاده هامو میدن در ضمن دوستای همسرم ک در طول ماه ۳ یا ۴ بار میان 

بانوی کورد ❤️

۳ماه یکبار نرماله اگ ۳ شب بمونن از نظر من ...الان سوالم چیز دیگه ای بود نمیدونم چرا همه جواب موندن ...

نمیدونم من خودم دوس ندارم فامیلای شوهرم چن شب بیان بمونن حتی سه ماه ی بار . نهایت گاهی نهار بیان برن. خودمم میدونم دیگه اونم دوس نداره فامیلام بیان بمونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله خانواده خیلی هم خاکی نیستن سنشون انقد هست که دیگه شب جایی نمونن مرتب بیان دوسه شب هم بمونن خ ...

اولا ک راهشون دوره دوما سن چ ربطی داره ب جایی موندن ...ادم خونه خالش نره کجا بره بعدم چرا همتون ۳ شب رو میبینین نگفتم ماهط ۳ شب گفتم هرسه ماه ۳ شب ...

بعدشم چ ربطی داره اون وارد حال شد و اصلا سمت همسرم نرفت همسرم یهو برگشت و ترسید ...

بانوی کورد ❤️

اگر پشتوانه های محکمی داری، شوهرت کم کم باهات راه میاد.

پشتوانه مثل خانواده قوی، شغل، سلیطه بودن وکم نیاوردن

والا ما از این حالها نداشتیم کم کم همه ارتباط ها را قطع کردیم،چون حوصله جر وبحث اضافه ویا قیافه گرفتن هاش را نداشتم.

انشاءالله شما تلاشت را بکن تا عادت کنه

عزیزم اره ...اونا اصلا دعوت نمیکننن .فامیلا من دائم دعوت میکنن ...و فقط خاهرزادا اام چون مجردن میان ...

شاید زیاد دعوت میکنن خوشش نمیاد، مخصوصا چون خانواده خودش بدن

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

نمیدونم من خودم دوس ندارم فامیلای شوهرم چن شب بیان بمونن حتی سه ماه ی بار . نهایت گاهی نهار بیان برن ...

خب افرین ...حالا وجدانا شما نمیزاری فامیلای خودت بیان؟؟؟؟؟

اگ اره ک پس بدجنسی یکم 😂😂

اگر هم نه ک خب دمت گرم ک دو طرفس من اما دقیقا همون مقدار ک اونا میان منم میگن بیام ...منو دائم پدرمادر خاهرام دعوت میکنن اما مادرشوهرم دوماهه دعوت نکرده ...و دعوت کنه سریع ی هفته بعد میگه میام ک دعوتشو پس بگیره ..اما خانواده من ۶بار دعوتم میکنن من یکبار ...

بانوی کورد ❤️

شاید زیاد دعوت میکنن خوشش نمیاد، مخصوصا چون خانواده خودش بدن

من بارها گفتم جایی حال نکردی نیا . ن زباد دعوت نمیکنن الان خاهرم اردیبهشت دعوتم کرد دوباره امشب ...خودشوهرم میاد و ظاهرا دوس داره ...گاهی مامانم دعوت میکنه میگه حال ندارم و نمیریم ...اصلا هرچی هست حق بی احترامی نداره باید ب من بگه 

بانوی کورد ❤️

اگر پشتوانه های محکمی داری، شوهرت کم کم باهات راه میاد.پشتوانه مثل خانواده قوی، شغل، سلیطه بودن وکم ...

مث منی

حرفای قشنگی زدی

من شاغلم هستم ولی دریغ از یک جو قدرشناسی

اونقدر از شوهرم تنفر پیدا کردم که نگو

خب خوش نگذره مگ خانواده و دوستای همسرم میان خونه من بهم خوش میگذره ؟؟؟ادم باید گاهی کوتاه بیاد ...ان ...

نه نمیتونم چون وقتشو ندارم عزیزم غروب از سرکار میام 

باید به کارای خونم برسم 

دیگه حوصله ی هیچ سروصدایی رو ندارم 

شبم باید غذای فردارو اماده کنم 

لباسها حمام ظرف 

تازه مهمونم میاد هفته ای یکی دوبار خونه ام 

ولی واقعا برام سخته پذیرایی

متاسفانه درک نمیکنن 

مهمونی آخرهفته 

یه ناهار یاشام 

تمام خودم هم بدون دعوت جایی نمیرم 

بدم میاد از ادمای بی ملاحظه 

اگر پشتوانه های محکمی داری، شوهرت کم کم باهات راه میاد.پشتوانه مثل خانواده قوی، شغل، سلیطه بودن وکم ...

عزیزم خانوادم پشتمن خودم دانشجوام ک کمی پس انداز دارم ولی  رو سلطیه بودنم باید کارکنم ....

وای شما کوتاه اومدی ؟؟؟

بانوی کورد ❤️

خب افرین ...حالا وجدانا شما نمیزاری فامیلای خودت بیان؟؟؟؟؟اگ اره ک پس بدجنسی یکم 😂😂اگر هم نه ک خب ...

چرا باید فامیلای خودمو نخام؟؟؟

معلومه که دوس دارم بیان ولی میدونم دیگه اون دوس نداره

دقیقا فامیلای شوهرمنم اصن دعوت نمیگیرن وشوهرم توقع داره بازم یکسره بیان خونمون

منم اتفاقا چنان ازشون بدم میاد چون شوهرم خیلی روشون میده

خانواده طفلی من نمیان اصن چون روشون نمیشه اکر بیان حتما دعوتمون میکنن

پشیمون نیستی ؟؟؟گلم من اصلا نمیتونم بزارم شوهرم ناحق بازی دربیاره ....دارم ب چشم میببنم ک داداشم عمم خالم چقدر محترمانه باهاش رفتار میکنن و اون خیلی بی محلی میکنه خانوادم ک چکترین گله نمیکنن ...گاهی زن داداشام میگن ....اما دوستای شوهرم دائم خونه مان خانواده خودشم اگر گم میان چون گم دعوت مبکنن یکبار اونا یکبار ما ...اینجوری رو بدم فزدا میگع کلا قطع رابطا کن

بانوی کورد ❤️

نه نمیتونم چون وقتشو ندارم عزیزم غروب از سرکار میام باید به کارای خونم برسم دیگه حوصله ی هیچ سروصدای ...

دقیقا منم بدون دعوت هیجا نمیرن و خاهرزاده هامم با دعوت میان ...اهان زدی تو خال گفتی هفته ای  د.و بار مهمون داری من اما هر سه ماه شاید بجز اون سه شب یکبار مامان بابام نهاین دو بار بیان ...پس مهمون تو از من بیشتره پس وقتی نمیدونی قضاوت نکن گ چرا ۳ شب میان تو ک خودت مهمونت از من بیشتزه

بانوی کورد ❤️

مث منیحرفای قشنگی زدیمن شاغلم هستم ولی دریغ از یک جو قدرشناسیاونقدر از شوهرم تنفر پیدا کردم که نگو

در اصل زندگی همینه، یا باید به خوبی های متاهلی راضی باشیم، یا مجردی وآزادی هاش را انتخاب کنیم

قدیم اصلا انتخاب مجردی وجود نداشت، الان هم که وجود داره، خیلی ها تو مجردی بیراهه میرن واشتباهه.

باید یا مجردی وخود دار بودن تو رابطه را انتخاب کنند یا متاهلی ودردسرهاش.

چرا باید فامیلای خودمو نخام؟؟؟معلومه که دوس دارم بیان ولی میدونم دیگه اون دوس ندارهدقیقا فامیلای شوه ...

خب عزیزم فک کنم اینجا شما نمیتونی زیاد چیزی بگی درسته چون خودتم نشون دادی ک دوس نداری اونا بیان زیاد ...اما من برعکس چنان پذیرایی میکنم از رفیقاش گ همسرم جرات نکنه چیزی بگ موقع پذیرایی از فامیل خودم....هیچی پشت فامیلام نمیگه فقط میبینم بهشون توهین میکنه زیر پوستی اخه چراااااا خب بیاد بهم بگه دوس ندارم همین ۳ ماه یبارم ببان تا تکلیفمو روشن کنم

بانوی کورد ❤️