2777
2789
عنوان

بچه ها کسی دیدین در این حد پولدار باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 47 پست
شوهرش خریده دیگه وکیل بنامی هست شوهرش خودشم ۹کلاس سواد داره😅ولی داخل خونه اش باید اسنپ بگیری بگردی ...

دختر عمه ات ۹ کلاس سواد داره ؟!!

یعنی یه وکیل یه سیکل رو گرفته تو این دوره 

اختلاف سنیشون چقدره 

جالب شد؟

ببین اونوقت که میگن پیشونی کجا منو میشونی اینه 

خوشگله ؟

مال زمان قدیم بوده یا سنش پایینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر عمه ات ۹ کلاس سواد داره ؟!!یعنی یه وکیل یه سیکل رو گرفته تو این دوره اختلاف سنیشون چقدره جالب ش ...

دختر عمه ام متولد ۷۵هست 

اونم میگن ۴۳سالشه نمیدونیم دقیقا چن سالشه 

آره ۹کلاس سواد داره 

ولی عزیز شوهر و خانواده شوهره بیا ببین چه خدمتی میکنن .عمه ام میگه کیفی ک دخترم از دنیا میبره هیچ بنی بشری نمیبره

دختر عمه ات ۹ کلاس سواد داره ؟!!یعنی یه وکیل یه سیکل رو گرفته تو این دوره اختلاف سنیشون چقدره جالب ش ...

مال ۱۰سال پیش هست دو تا پسر دارن ،دختره هم نه خیلی خشگل نیست معمولیه

چون نداری میگی اگه میداشتی زن های اطرافت کلکسیون میداشتن نمیگفتی این‌طوری ولی من پولدار شم خدایی زیا ...

اره واقعا در ذهنم نمیگنجه من 

ایشالا پولدار بشیم تو و من 

تو از اون کیفا بخر

منم ۴ تا یه میلیاردیشو میخرم 

مال ۱۰سال پیش هست دو تا پسر دارن ،دختره هم نه خیلی خشگل نیست معمولیه

ای بابا پس حدودا با من ازدواج کرده 

آخه اون زمان هم همه یه لیسانس رو دیگه حداقل داشتن وگرنه کسی پسند نمی‌کرد 

این  دختر عمت خدا داده بوده واقعا اگه خدا بخواد همه کر و کور و لال میشن و سر میگیره کار 

الان خوشبختند آیا یا فقط پول دارن ؟

چه جالب شد خب می‌خرن بعد چکارش میکنن اونوقت میفروشن یا چی؟!چه آدمهایی اینکارو میکنن تو ایران هم داری ...

بله از نمایندگی ارمز میخرن و به مغازه هایی که خرید و فروش کیف های این برند رو میکنن میفروشن. چون نمایندگی به هر کسی کیف نمیفروشه. باید اول کلی ازشون خرید کنن تا بعد بهشون کیف آفر بدن. توی بازار آزاد اون کیف ها خیلی گرونتر هستن. مثلا چند وقت پیش یه ویدیویی دیدم از یه خانمی که رفته بود شش کشور مختلف برای سفر و از نمایندگی ارمز توی اون کشورها یه دونه کیف خریده بود. ینی در مجموع شش تا کیف. اون ها رو فروخت و کل هزینه ی سفرش رو در آورد. افزایش قیمتش هم واقعا بیشتر از طلا هست. نمیدونم توی ایران کسی میخره یا نه چون ایران نمایندگی نداره. چرا دور باطل باشه؟ بیزینس هست دیگه. مثل همه ی بیزینس های دیگه. 

ای بابا پس حدودا با من ازدواج کرده آخه اون زمان هم همه یه لیسانس رو دیگه حداقل داشتن وگرنه کسی پسند ...

نه واقعا خوشبختن 

اینم بگم عمه ام و دختر عمه ام خیلی سیاست مدار هستن .کلا با زبونش شوهرش نگه داشته ،کلا فقط شوهرش زندگیش میدونه یعنی حاضره بخاطر خوشبختیش خواهر مادر خودشم بزاره کنار اولویتش زندگیشه تااونجا ک من تحلیل کردم و فهمیدم

دختر عمه ام متولد ۷۵هست اونم میگن ۴۳سالشه نمیدونیم دقیقا چن سالشه آره ۹کلاس سواد داره ولی عزیز شوهر ...

یعنی پس دختر عمه متولد ۷۵ ت  درس رو ول کرده تو کلاس نهمش و بیکار نشسته خونه و تو ۱۸ سالگیش با متولد ۶۱ که ۱۴ سال از خودش بزرگتر بوده ازدواج کرده  

بیا پوئن منفیشو پیدا کردم برات ۱.۵ دهه اختلاف سنی که درصد بالایی  اختلاف طرز فکری دارن باهم با تو جه به سنشون البته تحصیلات هم که بماند 

واقعا تا آدم با کسی زیر یه سقف زندگی نکنه برای حداقل یکسال یا دو سال نمیدونه چی تو زندگی و ذهن یه نفره 

عاقبتشون به خیر باشه  انگار پول براشون خیلی مهم بوده 

حالا از نظر سطح مالی هم خیلی اختلاف دارن یا نه ؟

چه جالبه که عمه ات پز میده به همه که اینا رو میگه و به گوش شما رسیده عبای دخترش  فلان قیمته 

دختر عمه ام متولد ۷۵هست اونم میگن ۴۳سالشه نمیدونیم دقیقا چن سالشه آره ۹کلاس سواد داره ولی عزیز شوهر ...

خب خانواده دختره چطورن سطحشون بالاست از نظر مالی حتما وگرنه که نمیشه این همه تفاوت

نه واقعا خوشبختن اینم بگم عمه ام و دختر عمه ام خیلی سیاست مدار هستن .کلا با زبونش شوهرش نگه داشته ،ک ...

اگه واقعا در بطن زندگیشون نه در ظاهر  اینجوری باشه خیلی عالیه که 

ماشالا بهشون باشه 

اما واقعا ادمها هر چند نزدیکان باشن زندگی ها رو از دور می‌بینیم و زیر سقف ها رو کسی خبر نداره جز همون زن و شوهر 

میدونی چیه طبق تجارب بزرگترها خوشبخت مطلق وجود نداره آدم تا لحظه قبل مرگش هم زندگی میکنه و اون لحظه مرگ هم میشه جزو سختی یا آسونی و لذت زندگیش

بلهه 

فامیل هم هست

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم