2777
2789
عنوان

طبیعیه یه دختر اصلا پیشنهاد نداشته باشه😐💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 78 پست
من گفتم ی ادم درست حسابیی دوسم داشته باشه بیاد خاستگاریم ن چارتا چص تو خیابون دنبالم بیوفتن

😂😂😂میاد حتما با این تهمتی ک زدی 

دل شکوندن تاوان داره 

من عرض کردم کسی منو‌ نمیخاد هیچ اسمی هم تعیین نکردم براش ک ارع تو خیابون بیاد دنبالم یا بیاد خاستگاریم اینو نمیدونم از کجات دراوردی ولی دلتو صاف کن🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بیا از وجه های مختلف به موضوع نگاه کنیم ببینیم چرا پیشنهاد وخواستگار نداری:😂۱- خیلی قیافت بچه ...

مورد اول اینکه بیبی فیسم رو خودم ک بنظرم نیستم 😂چون از بیبی فیس بودن بدم میاد 

هستن بعضیا میگن مث بچه های ۱۳ ساله ای ولی من اصلا اینجوری فکر نمیکنم 

مورد دوم راستش قیافمو گفتم خانوما ازم زیاد تعریف میکنن ولی خییلی دیگ اونجوری زیبا نیستم ملکه نیستم 😂

مورد سوم ارع خودمو میگیرم ولی خیلی خشن و عصبی نیستم کسیم باهام حرف بزنه مودبانه باهاش صحبت میکنم ولی ذره ای عشوه نمیام برا هیچ جنس مخالفی

مورد چهارم اره بیشتر با خانوادم بیرونم خودمم برم محیطایی نمیرم ک پسر باشه اصولا

مورد پنجم اینک نخ میدن چجوریع مثلا؟نگام میکنن اگ نگا کردن نخ دادنه

مورد اول اینکه بیبی فیسم رو خودم ک بنظرم نیستم 😂چون از بیبی فیس بودن بدم میاد هستن بعضیا میگن مث بچ ...

اوه اوه خواهر من از مورد دوم به بعد که خودم فهمیدم حق دارن پیشنهاد ندن آخه چجوری وقتی خانوادت هستن یا به قول خودت نه عشوه میای و هم خودتو میگیری بیان بهت پیشنهاد بدن😂😂😂

پس بدون مشکل از تو نیست مشکل از اوناس که جرئت جلو اومدن ندارن😄😅

اوه اوه خواهر من از مورد دوم به بعد که خودم فهمیدم حق دارن پیشنهاد ندن آخه چجوری وقتی خانوادت هستن ی ...

اینهمه دخترای مغرور هستن خاطرخاه دارن😭😭😂

اونیک بخاد خانواده هم باشه میاد جلوووو😂😂😂