2777
2789
عنوان

امشب برا دومین بار سایه دیدم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هروز بدتر از این سرم میاد خودم رو میزنم کوچه علی چپ 

توجه نکن

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عزیزم میشه اینو بگی چطوریه نمک بجوشونیم جریانشو نمیدونم یعنی تو آب نمک بزاریم بجوشه بعد بریزیم برا چ ...

عزیزم به سرکه سفید سوره بقره ،۴قل بخون از دور بپاش ب لباسات و ۴گوشه خونه و ورودی خونه اگه سنگینی روت باشه حل میشه 

نمک هم بزار تو آب بجوشه (نمک سنگی )باشه بهتره بعدش بزار کامل سرد بشه بریز از بیرون ورودی خونه هر چی چشم زخمه،سنگینی ،دعا باشه باطل میکنه 

منم از یه خانم پیر روستا شنیدم انجام دادم از اون روز احساس سبکی میکنم یعنی قبلش خورشید میخاست غروب کنه اونقد دلم می‌گرفت میخاستم گریه کنم از وقتی سرکه و نمک انجام دادم بهتر شدم

میخواستم بهت بگم از لبو لبو نیست که از کربلا گرفتی و نی نی سایتیا گفتن شیطانیه ؟تا اینکه اینو گفتی ک ...

آخه قبل گرفتن لبوبو هم میشدم بعدش اگر بود آره بهش ربط میدادم

میخواستم بهت بگم از لبو لبو نیست که از کربلا گرفتی و نی نی سایتیا گفتن شیطانیه ؟تا اینکه اینو گفتی ک ...

نه لبوبو شیطانی نیست میگن مثل پیجر های لبنانه توش یچیزیه که وقتی جنگ شد کنترلش کنن اونو منفجر کنن کشتار جمعیتی بشه ..

اینه ماجرا، من نمیدونم چرا هرچی از خارج میاد مردم ترندش میکنن اه :|

والا جن جن ک میگن این بود این ک ترسناک نیست

همین تازه مثل ترسو ها انگار فرار میکنه😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم