2777
2789
عنوان

امشب برا دومین بار سایه دیدم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 70 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد برو پیش مادربزرگت بگو ترستو بریزه ..

نمیدونم میدونی چیه یا نه اما احتمالا اون بدونه ..

ما ترکا یدونه ماهی‌تابه رو داغ میکنیم بعد یه چادر میندازیم بالا سر کسی که ترسیده ماهی‌تابه رو میگیریم رو سرش آب جوش میریزیم تو ماهی‌تابه ..

عکس چیزی که از ترسیدی معلوم میشه روی ماهی‌تابه و توهم احساس سبکی میکنی ..

حالا یا بپرس یا بزن گوگل

بعد برو پیش مادربزرگت بگو ترستو بریزه ..نمیدونم میدونی چیه یا نه اما احتمالا اون بدونه ..ما ترکا یدو ...

آره ما هم با پنبه اینکار میکنیم نمیدونم شنیدی یا نه ،ولی با ماهیتابه نمیدونم باید از مامانم بپرسم 

بعد اینکه تازه از کربلا برگشتم تو راه کربلا حتی خود کربلا احساس می‌کردم منو همش یکی با صدا زنونه صدا میکنه اونجا ب مامانم گفتم گفت توجه نکن احتمالا از ما بهترونه جواب بدی دست بردارت نمیشن

وای من داشتم میرفتم سرویس بهداشتی دیشب بعد فیلم ترسناکم دیده بودم ..

به خواهرم گفتم باهام بیاد گفت برو میام من جلو در خونه بودم که برم حیاط منتطرش برگشتم دیدم با موهای زولیده وولیده و چشای خواب آلود داره میاد ..

انقد ترسیدم کهه یجوری جیغ زدم بنده خدا بابام فکر کرد حمله کردن نمیدونست دخترش از اسرائیل ترسناک تره 😂😂😂😂😂

جرررر میگه چه تجربه جالب 😂😂ایرانی باشی و از جن بترسی ؟ 😂😂😂

آخه میگن جن دیدیم اینجور بود اونجور بود آدم حس بدی داشت 

اگه اینی بود ک من دیدم ترس نداشت😅

تازه داداشم بیدار کردم میگه ول کن بخاب اومده غذا بخوره دیگه ظرفا تمیزه ،آخه مامانم میزاره صبح میشوره مال امشبو شست خوابید😅😅😅میگن غذاش از ته مونده غذای انسانه