2777
2789
یکم آب بخور بعد بهش فکر نکن و بخواب

یه لیوان خوردم ای ‌کاش زودتر خوابم ببرع فردا کلی کار دارم

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوابم نبرد اصلا

قراره هفته اینده برم مسافرت

ولی امشب مادرشوهرم گفت باهامون میخواد بیاد 

موندم کنسل کنم یا بریم و این را هم ببریم

خیلی اذیتم کرده.هر مسافرتی باهاش رفتیم کوفتمون شده. خیلی نبش میزنه. توقع داره کلفتبش را کنم تازه باد و بغ هم میکنه

هر کس درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش

منم تا الان کار داشتم منتظرم شستشوی لباسشویی تموم شه بخوابم🥲

آخیی عزیزم خسته شدی حتما بگیر بخواب❤️

وایی چرااا؟

همسرم نیست رفته ماموریت میترسم .همش حس میکنی یکی میاد تو خونه بخوابم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم خوابم نبرد اصلا قراره هفته اینده برم مسافرتولی امشب مادرشوهرم گفت باهامون میخواد بیاد موندم کنسل ...

وایی چقدر پروعه باهاش سرد رفتار کن که نیاد باهاتون

چشم بند بزار سریع خوابت میبره البته دم اذانه، شاید فرشته ها بیدارت کردن واسه نماز☘️

آخه پریودم الان نمبتونم نماز بخونم عزیزم🤍

همسرم نیست رفته ماموریت میترسم .همش حس میکنی یکی میاد تو خونه بخوابم

وایی عزیزم نترس اینجوری که اذیت میشی یه ایت الکرسی بخون بعدم چشاتو ببند به چیزی فکر نکن خوابت میبره

وایی عزیزم نترس اینجوری که اذیت میشی یه ایت الکرسی بخون بعدم چشاتو ببند به چیزی فکر نکن خوابت میبره

فداتشم 🫂ترسو تر ازین حرفام .خوندم اصلا نمیتونم بخوابم .دخترم خوابیده من مث نگهبان چش ازش برنمیدارم.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

منم😩

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂