2777
2789
فداتشم 🫂ترسو تر ازین حرفام .خوندم اصلا نمیتونم بخوابم .دخترم خوابیده من مث نگهبان چش ازش برنمیدارم.

یه ساعت دیگه هوا روشن میشه با خیالت بخواب عزیزم

درخواست دوستی چه مذکر و چه مونث پذیرفته نمیشه پس خودتونو خسته نکنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساعت دیگه هوا روشن میشه با خیالت بخواب عزیزم

اره دیگه عزیزم .ولی چشام داره در میادا 😀همشم تو گوشی 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هرشو هرسو بی خوابی

منم تمیشه همینپساعت بیدارمیشم

یه مدت خوب شده بود بازدشروع شد😔

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

اره دیگه عزیزم .ولی چشام داره در میادا 😀همشم تو گوشی

گوشیو بزاری کنار راحت خوابتم میاد

منم تمیشه همینپساعت بیدارمیشمیه مدت خوب شده بود بازدشروع شد😔

منم دیشب ساعت ۲بیدار شدم امشب ۴

گوشیو بزاری کنار راحت خوابتم میاد

هنوز تاریکه یکم دیگه روشن شه هوا چشم😘

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چراااا

عادت دارم‌زود بیدارر بشم‌حتی جمعه،خواهرم‌شاکی‌میشه زود بیدار شدی نذاشتی من بخوابم،اون دوس داره جمعه تا ۱۲ ظهربخوابه،میگه همینکه بیدار میشی تو اتاق راه میری من بیدار میشم،همیشه جمعه ها دعواس،قبلنا ساعت ۶ بیدار میشدم نون بربری و حلیم یا آش میخریدم،میاوردم‌خونه بجای تشکر فحش میخوردم‌،دیگه منم‌ تصمیم گرفتم‌دیر بخوابم‌که‌مث خودشون تا لنگ‌ظهر بخوابم

عادت دارم‌زود بیدارر بشم‌حتی جمعه،خواهرم‌شاکی‌میشه زود بیدار شدی نذاشتی من بخوابم،اون دوس داره جمعه ...

ببخشید ولی حق با خواهرته جمعه روز استراحته تااااا لنگ ظهر کیف میده

ببخشید ولی حق با خواهرته جمعه روز استراحته تااااا لنگ ظهر کیف میده

دیگه هرکس سبک‌زندگی خودشو داره،یکی‌دوس داره تا لنگ‌ظهر بخوابه یکی‌هم‌دوست داره زودبیدار بشه از روزش استفاده کنه،فعلا که من‌پاسوز اون شدم