خانوما دختر ۴سالم خیلی شیطونی میکنه منو باباشو عصبی میکنه مثلا نشستیم یهو میپره سرو کول باباش شرت باباشو میکشه اصلا یه کارایی میکنه،کوچیکترکهبود دکتر متخصص گفت بیش فعاله دارو باید بخوره ولی من ندادم بهش میترسم دارو اذیتش بکنه الان چیکار میتونمبکنم براش که بهتر بشه آرومتر بشه باورتون میشه الان رفته بودم دستشویی انقدر داشت بدو بدو میکرد سرو صدا میکرد که یهو یه حالت حمله عصبی بهمدست داد توی توالت شکمم بشدت درد گرفت سرش داد زدم که بشین الانم اومدم بیرون از توالت همینطور بی حال نشستم توروخدا بگین چجوری تربیتش بکنم چیکار بکنم کتاب و مداد رنگی یا کلاس ورزش جواب میده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دانش آموز منم بیش فعال بود .مادرش دارو نمیداد .می گفت بهش چیزای گیاهی میدم و کلاس ورزش می فرستم .داخل کلاس هر وقت زیاد بی تابی می کرد بهش اسپری گلاب می پاشیدم یا سرکه طبیعی .مامانش می گفت اینا خوبه براش