2777
2789
عنوان

دختر چهار سالم خیلی اذیت میکنه حمله عصبی بهم دست داد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 56 پست
ببر دارو بده اتفاقا دارو به نفعشهیه چیزی تو مغزش هس که قلقلکش میده ناآرام میشهدارو باعث نمیشه آروم ش ...

یبار دیگه پیش یه دکتر بهتر میبرمش انشالله همینطوره ماه ببینم چی میگه شاید بگه بدون دارو با کلاس و سرگرمی حل میشه ولی اگر دارو بده مجبورم بدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دلم نمیاد اصلا با اینکه دیونه کرده ولی تابحال دستم روش بلند نشده

اصلا نزنش 

باهاش بازی کن 

اون طبیعیه 

داره جلب توجه میکنه 

طفلکی تو آپارتمان گیر کرده 

کتاب  من دیگر ما    عباسی ولدی خیلی میتونه کمکت کنه

ما معمولا زودتر از ۱۲بلند نمیشیم

دیگه عزیزم خود دانی 

بچه خوابش باید حداکثر ۱۰ شب باشه صبح هم زود بیدار بشه برای قدش و رشدش و همه چیزش شبا باید زود بخوابه 

خدایا شکرت به خاطر نی نی خوشگلی که تو زندگیمه❤️
تمرکزش هم پایینه؟یا فقط جنب و جوشش بالاست

تمرکز ینی چجوری؟خیلی خیلی باهوشه با احساسه من. باباشو روزی چندبار بوس میکنه سریع احساسمون از قیافمون میفهمه مثلا من ناراحتم میاد میگه نگران نباش اصلا بطرز باورنکردنی با احساس و مهربونه ولی جنب و جوش زیاده از سروکله باباش میره بالا اونم خسته از سرکار میاد حوصله نداره یا تو خونه خیلی بالای مبل میپره

دیگه عزیزم خود دانی بچه خوابش باید حداکثر ۱۰ شب باشه صبح هم زود بیدار بشه برای قدش و رشدش و همه چیزش ...

ینی ۱۰شب خاموش بکنم بگم بخاب؟بخدا از خدامه ولی دیکه زودتر از ۱۲شب نمیشه شوهرمم فیلم میبینه بیداره 

حتما میبرمش دیگه وقتشه دستشویی هم میگه و سنش مناسبه

اگر تمرکزش پایینه حتما کلاس های کاردرمانی ببرش که برای کلاس اولش مشکل نداشته باشی 

نخ رو از مهره بده رد کنه .خمیر بازی کنه چیدن‌مهره روی هم 

پرتاب توپ تو سبد همون سفالگریم خوبه در کنار ورزش 

اینا باعث میشه تمرکزش بره بالا 

من فکرکردم شاید بدون دارو رفع بشه انشالله امیدوارم ینی هنوزم که درست بشه

ببین دخترت رو ببر پیش یکی دو تا متخصص دیگه ، اگه اونا هم دارو تجویز کردن بهش بده ، بیش فعالی جدا از اذیت شدن اطرافیان برای خود بچه هم خطرناکه ، چون این بچه ها درک درستی از خطر ندارن و دائم در حال جنب و جوشن و خیلی پیش میاد ناخواسته یه اتفاقی بیفته براشون . دور از جون اگه دخترت به خاطر این بیش فعالی خطری برای خودش پیش بیاره میتونی ببخشی خودت رو ؟

اینجوری هم نیست که لازم باشه تا آخر عمرش دارو بخوره که ، یه دوره ای میخوره و در کنارش دکتر یه راهنمایی هایی بهتون میکنه که مثلا کلاس ورزشی بفرستیدش یا رژیم غذایی سالم و این چیزا. این دو تا راه در کنار هم خیلی حال بچه رو بهتر میکنه و بعد یه مدت هم دکتر ممکنه قطع کنه دارو هاش رو 

فقط یه نکته خیلییییییی مهم ، اگه تصمیم گرفتی دارو بدی و ان شاالله دیدی حال دخترت داره بهتر میشه ، به هیچ عنوان سر خود قطع نکنی داروها رو چون ضرر داره و کل زحمتت به باد میره و همه چی برمیگرده سر جای اولش ، دقیق با تجویز پزشک برو جلو 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم