2777
2789
عنوان

دختر چهار سالم خیلی اذیت میکنه حمله عصبی بهم دست داد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 56 پست
تمرکز ینی چجوری؟خیلی خیلی باهوشه با احساسه من. باباشو روزی چندبار بوس میکنه سریع احساسمون از قیافمون ...

مثلا وقتی یه چیزی رو براش توضیح میدی میشینه گوش بده یا حواسش زود پرت میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار دیگه پیش یه دکتر بهتر میبرمش انشالله همینطوره ماه ببینم چی میگه شاید بگه بدون دارو با کلاس و سر ...

اصلا نگران نباش الان همه بچه ها بیش فعال شدن بخاطر قرصاییه که تو بارداری مصرف کردیم ویتامین اینا

عزیزم شما رعایت غذایی هم انجام می دهید ؟ منم پسرم بیش فعاله عاشق چیزای شیرینه یه مدت سعی می کنم کمتر شیرینی بهش بدم اما بازم اصرار خودش همه چیز رو بهم می ریزه منم دکتر بردم دارو داد ولی مثل شما می ترسم دارو ها رو شروع کنم مخصوصا این که گفت ریتالین توی بازار گیر نمیاد و به جاش دارویی نوشت که بیشتر برای بزرگسالان تا به امروز استقاده شده موندم سردرگم 

پیش فعالی و دارو دیگه چه کوفتیه به بچه می چسپونین....به هیچ عنوان دارو بهش نده بچه ت چهارستون بدنش سالمه فقط انرژی زیاد داره روزا ببر پارک بازی کنه شب هم موقع خواب یه لیوان شیرعسل بهش بده رو بالشش چندقطره گلاب بپاش پیشونی ش ماساژ بده....بچه سالم کارش بازیگوشی... به کارهای بدی که میکنه اهمیت ندین یادش میره در عوضش در قبال کار خوب بهش جایزه بدین ...پسرم از دخترشما بدتر بود من با این روش نتیجه بهتر گرفتم الان کلاس سوم میره شاگرد اول کلاسه هنوزم بازیگوشی داره کلاس شنا ورزش های مختلف میفرستم قشنگ تخلیه میشه....از طرفم دختر کوچولوت ببوس بچه ها گناه دارن اونا درکی از بدی ندارن تا میتونی باهاش بازی کن

از آدمای اینجا راه حل بجز دارو میخوام خب امید دارم که بدون دارو رفع و بهتر بشه همش دعا میکنم دارم تل ...

رآه حل خاصی نداره تو کلاس ورزشیم شرکت کنه مگه اینکه از خستگی زیاد آروم بگیره،این بچه ها بیشتر سر درس و مشق ذلیلی میکنن

دانش آموز منم بیش فعال بود .مادرش دارو نمی‌داد .می گفت بهش چیزای گیاهی میدم و کلاس ورزش می فرستم .دا ...

چه معلم خوب و مهربونی هستین واقعا ادم شماها رو که میبینه به این دنیای کثیف امیدوار میشه❤