2777
2789
عنوان

دختر چهار سالم خیلی اذیت میکنه حمله عصبی بهم دست داد الان

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 56 پست

اشتباه کردی دارو ندادی عزیزم . دکتر درس خونده ، تخصص گرفته برای حل همین مشکلات ، دشمنی نداره باهات که بخواد داروی الکی به بچت بده . بعد هم به تشخیصش شک داری ببر از یکی دو تا دکتر دیگه هم نظر بگیر اگه همه گفتن نیاز داره به دارو بهش بده . اگه الان درمان نکنی بعدا توی مدرسه خیلی به مشکل میخوره بچت و خیلی بیشتراذیت میشه 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه کردی دارو ندادی عزیزم . دکتر درس خونده ، تخصص گرفته برای حل همین مشکلات ، دشمنی نداره باهات ک ...

من فکرکردم شاید بدون دارو رفع بشه انشالله امیدوارم ینی هنوزم که درست بشه

به حرف دکتر متخصص گوش نکردی به حرف ادمایی که اینجا نمیشناسی میخوای گوش کنیبنظرم بهتره ببرینش دکتر خو ...

از آدمای اینجا راه حل بجز دارو میخوام خب امید دارم که بدون دارو رفع و بهتر بشه همش دعا میکنم دارم تلاش میکنم

واسه بچه ها هست این رشته؟خودش ورزش و بازی خیلی دوس داره منتظر بودم دستشویی بتونه بگه ببرمش انشالله ی ...

اره همه سنی میان تو باشگاه من ۳ سال هم دیدم

ژیمناستیک بنظرم برای بچه ی شما که بیش فعاله خیلی مناسب نیست آخه ریلکس بودن و صبر اینا می خواد و حرکاتش باید آروم انجام شه وگرنه به دست و پا آسیب میزنه اما بازم بستگی به مربی داره

اما نیو کونگ فو تحرک و جنب و جوش به شدت بالاس

اره همه سنی میان تو باشگاه من ۳ سال هم دیدمژیمناستیک بنظرم برای بچه ی شما که بیش فعاله خیلی مناسب نی ...

اسکرین شات گرفتم حتما سرچ میکنم ببینم باشگاهی هست نزدیکمون این رشته داشته باشه

خودتم احتیاج داری!اون بچه بیماره ب درمان نیاز دارهحالا بشین ی بیمار تحویل جامعه بده با این بیسواد با ...

این چه طرزحرف زدنه بیمار تویی با این طرز حرف زدنش پر از عقده ای مشخصه چجور آدمیه هستی که یه مادر رو درک‌نمیکنی معلومه که دارو نمیدم چون بچم واسم مهمه امثال تو راحت دار. میدن که بچه بخوابه و خودشون راحت برن پی کارشون برسن

واسه بچه ها هست این رشته؟خودش ورزش و بازی خیلی دوس داره منتظر بودم دستشویی بتونه بگه ببرمش انشالله ی ...

ورزش عالیه براش 

باعث میشه انرژیش تخلیه بشه 

بازی و ورزش ببرش فعلا سنش کمه برای ژیمناستیک