2777
2789
عنوان

بنظرتون حق دارم از خانواده همسرم دلخور باشم 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 4218 بازدید | 187 پست
😁😁 متاهلم بابا. تو یه پستم گفته بودی بهت خیانت کرده

من ؟ 😐

خداروشکر هیچوقت همچین چیزی نگفتم اشتباه گرفتید عزیزم 🤣

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب دیگه همین که خونه دارین ماشین دارین شغل شوهرتم آبرومنده هزاربار خدارو شکر کن و به چیزای الکی فکر ...

ابرومند بودن شغلش برام اب و نون نمیشه حقوقش خییییلی پایینه 😑

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

گالری هنرهای تجسمی دارم ، هنرجو های معماری میان برای کلاس طراحی متاسفانه خیلیییی ضعیف هستند یک پرسپک ...

عزیزم چقدررر عالی 

من کارای هنریم عالی بوده همیشه بشدت با حوصله انجام میدادم 

ویترای ، نقاشی اکرولیک ، سیاه قلم کار کردم و آبرنگ 

پرستپکتیوام هم خوب بود همیشه 

یمدت هم پیج هنری داشتم دیوار کوب میکشیدم و کلی مشتری داشتم 

الان دیگه انقد بی اعتماد بنفس و سرگردون شدم نمیدونم دوباره چیو شروع کنم 

ببین نگاه به نژرات اینجا نکن

خب ی وقت میبینی شما سطح خانوادت از نژر مالی یا تحصیلات یا هر جوری ک فکرشو کنی بالا بوده و میتونستن دخترشونو بدن ب ی خانواده ی پولدار و ازش توقع صد تا خونه داشته باشن اما اکثر خانم های اینجا اگه ماهی یک میلیون بهت پول تو جیبی بدن میگن کلاتو هوا بنداز پس طبق عهد و قول و قرار هاتون حق داری دلخور بشی از خانواده ی همسرت و اگر میتونی درخواست هایی که داشتی رو به سر انجام برسون بالاخره شاید اگر میدونستی قراره اینجوری بی هیچی باشه اصلا زنش نمیشدی 

رسید تا عروسی و بخاطر یه موضوعی دست خانواده شوهرم تنگ بود ( هرچند میتونستن ملک یا طلا بفروشن ) 

ما عروسی رو گرفتیم هرچند خیبی چیزا مطابق میل من پیش نرفت چون بودجه محدود بود 

خیلی پرتوقع و حریصی که انتظار داشتی بخاطر عروسی مجلل و یه شب برات ملک و طلا بفروشن

فروخته بودن براشون میخریدی یا جبرانش میکردی؟

درضمن اینا یه روزی بی خانمان هم بشن شاید دو روز تو خونه ای که خودشون براتون خریدن هم راهشون نمیدین و بیرونشون میکردین چون سخته راه دادن دیگران تو خونه

وقتی بودجه نداشتن بیان طلا بفروشن؟

بعضی مردم پول دارن عروسی و جهیزیه و طلا هم نمیدن بارها تاپیکش اینجا گفتن

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

ببین نگاه به نژرات اینجا نکنخب ی وقت میبینی شما سطح خانوادت از نژر مالی یا تحصیلات یا هر جوری ک فکرش ...

درسته ممنونم 

فک کنم فقط شما متوجه شدید چی گفتم 😅

اسی واقعا پر توقع هستی الان با این گرونی کی می‌تونه خونه بخره پدر شوهرت بهت خونه داده خوبه مثل ما از اول جوانی تا الان که رو به پیری هستیم تو خونه مستأجری نبودی برو عشقش کن خونه و ماشین داری برید مسافرت خوش بگذرون والا خدا خیرش بده که خونه داده بهتون والا کاش به ما خونه داده بودن عروسی و بقیه چیزها نخواسته بودیم

اسی واقعا پر توقع هستی الان با این گرونی کی می‌تونه خونه بخره پدر شوهرت بهت خونه داده خوبه مثل ما از ...

عزیزم اول اینکه من اگه شوهرم خونه نداشت بهش جواب بله نمیدادم 

پر توقع نیستم خونه پدرم هم مستاجر نبودم هیچوقت که خونه شوهر بخوام باشم طبیعتا انتظارات هر ادمی بستگی به شرایطش داره 

دوم اینکه خونه بنام خودشونه معلوم نیست تا چند سال دیگه تکلیف چی باشه 

سوم عزیزم درسته خونه و ماشین داریم ولی حقوقمون فقط کفاف خورد و خوراکو میده به هیچی دیگه نمیرسیم درامد شوهرم پایینه مسافرت بخوام برم باید طلا بفروشم برم 😅

حالا خوبه خانواده ش هم سرعقد هم عروسی طلا دادن 

من چیبگم که کل کادوشون 5تومن بود خواهر و برادارشم چیزی ندادن باورت میشه ولی خانواده خودم بیچاره ها در حد خودشون انگشتر و پارسیان گرفتن 

فقط 26 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد