2777
2789
عنوان

دلم میخواست ازدواج کنم ک تشکیل خانواده بدم ولی نمیشه و نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 64 پست
خب اون ادم ک بیاد براش مهمه هرچند واسه ما نباشه...)رابطه داشتم با نامزدم و ترکم کرد )

اگه براش مهم بودببرش دکترتوضیح بده براش که چراخون نیومده ولی پرده توسالمه حتماخون میادبعضی پرده هابعدبمدت که رابطه نداشته باشی ترمیم میشن درکل یچیزقابل حلیه الکی غصه نخور

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

خب با رابطه که ده درصد نمیره انگشت؟ دخترای الان خراب تر از این حرفان که ماها بخوایم غصه همچین چیزی ر ...

دخول نبود 

ولی دکتر میگفت بوده 

گفت سر آلت بوده شاید من نفهمیدم 

به هرحال گفت درحد کم خراش/پارگی داره ک همین میمونه ترمیم نمیشه ولی بیشترم نمیشه و مهم نباشه برات و سطح قاعده سالمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتم رابطه داشتم بت نامزدم ک انقد عوضی بود صیغه مونوتموم شد ترکم کرد....مادرم بشدت حساسه سر این موضو ...

خب عزیزم نگران نباش وقتی دکترگفته درسته دیگه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

دکتر‌بهم‌گفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...و بهم‌گفت برگه سلامت رو میده ...ولی همه ...

توگواهی  تو بگیر دیگه خیالت راحت

این قضیه کهخون بیاد یا نیاد ژنتیک مثلا واسه ما اصلا نمیاد 

گواهی تو بگیر ازدواج کن اون ده درصد خطای دید دکترت مشکل داره😂😂😂

اگه براش مهم بودببرش دکترتوضیح بده براش که چراخون نیومده ولی پرده توسالمه حتماخون میادبعضی پرده هابع ...

اخرشبا از فشار سر درد میمیرم

از اینکه ی نامرد ترکم کرد

از اینکه این اتفاق افتاد

از اینکه من ی دخترِ ازدواجی و تشکیل خانواده بودم و بی بند و بار نبودم

از این ک مامانم فوبیای این ماجرا رو داره و هر روز میپرسه کاری ک نکردید

از اینکه نکنه دکتره حالمو دید دلش سوخت و الکی گفت خیلی کمه و همش بوده باشه

از اینکه چقدددد خواستگار رد کنم

دلم براش تنگ شده😭😭😭😭😭

توگواهی تو بگیر دیگه خیالت راحتاین قضیه کهخون بیاد یا نیاد ژنتیک مثلا واسه ما اصلا نمیاد گواهی تو ب ...

دکتر خودم گفت برگه سلامتو میدم بهت ولی میدونی ترسم اینه کسی بیاد ک بخواد بریم جای دیگ

دکتر‌بهم‌گفت ی پارگی کمه حتی گفت درحدی نیس بخیه بزنم برات...و بهم‌گفت برگه سلامت رو میده ...ولی همه ...

شنیدم برا بعضیا نمیاد 

وقتی میده برگه سلامت  تو چرا انقد ذهنتو درگیر میکنی ول کن 

چند سالته ؟؟خاستگاری واری ؟اگه داری پیش برو الکی ایندتو خراب نکن

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی