2777
2789
عنوان

اگه الان پنجاه میلیون پول داشتی چی کار میکردی باهاش 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 92 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هنری یاد میگرفتم

چه هنری

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

دیشب خواب حرم دیدم ولی هرچی می‌گستم به ضریح نمی‌رسیدمهنوز طلبیده نشدم😭😭😭😭

انقد که از ته دل گفتیا اقا شنیده تو سلام بده... انشاالله بزودی زود میری حرم😍

منم نرفتم... تورو خدا وسط دعاهات منم دعا کن

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

سرمایه گذاری

البته تخصصی ندارم ولی توی چند تا جا امتحان می‌کردم علاقه دارم به این کارا حتی اگه همش خراب بشه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

یه کم دیگه می‌ذاشتم روش آیفون می‌خریدم. امشب کلی بخاطرش گریه کردم.

وا چرا 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

میرفتم مشهد🥲😭ن پنجاه تومن دارم ن میتونم تنهایی برم آرزومه تنهایی برم

چرا نمیتونی من روز شهادت تنهایی رفتم وبرگشتم خیلی سفر خوبی بود

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
میذاشتم واسه شهریه دانشگاه

مگه چقدره ماهی 

روتین پوستیییی

تعمیر گوشیم

لوازم ارایش

لباسسس

رنگ مو

اکستنشن موو

واس ابجی داداشم و یکی ک دوسش دارم کلی چیز میز بخرم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا