2777
2789
عنوان

اگه الان پنجاه میلیون پول داشتی چی کار میکردی باهاش 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 92 پست
روتین پوستییییتعمیر گوشیملوازم ارایشلباسسسرنگ مواکستنشن مووواس ابجی داداشم و یکی ک دوسش دارم کلی چیز ...

ترکیه 🥲

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

وا چرا

صرفا بخاطر آیفون نبود. هی با خودم فکر می‌کنم مگه یه گوشی چیه که انقدر به دست آوردنش سخت باشه، بعد میگم اگه سخته پس چطور این همه آدم دارنش و بدتر دلم می‌گیره. من شرمنده‌ی خودمم که حتی خودم نمی‌تونم خودم رو به آرزوهام برسونم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب می‌خریدم🙂

چه خوب آفرین 

امضامو میخونی اگر نگاهت افتاد تا آخر بخون 🥹برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین ✨🍀لطف کنید ی صلوات برای وسواس فکری و حاجاتم بفرستی🍀اگر سوالی درباره رشته ام داشتین بپرسید ✨

صرفا بخاطر آیفون نبود. هی با خودم فکر می‌کنم مگه یه گوشی چیه که انقدر به دست آوردنش سخت باشه، بعد می ...

کارکن

ترکیه 🥲

ترکیه نمیرم متنفرم ازش میرم ارمنستات

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

انقد که از ته دل گفتیا اقا شنیده تو سلام بده... انشاالله بزودی زود میری حرم😍منم نرفتم... تورو خدا و ...

قسمتت بشه به حق همین ماه پیامبر❤️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

ترکیه نمیرم متنفرم ازش میرم ارمنستات

چرا اونجا

چرا اونجا

کلیساهای خوشگلی داره و مردم با فرهنگی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

دارم

خب چکار می‌کنی باش

مگه چقدره که راحت خرج میکردی آخه🥴

میتونی خیلی چیزا بخری دیگه