2777
2789
عنوان

اسم بدید براتون صلوات بفرستم💕

260 بازدید | 60 پست

سلام زیباها 

اسم یا نیت هاتون رو بگید یادداشت کنم به نیت هر کدومتون براتون ۱۰۱ صلوات بفرستم 

شماهم به حق همین شب عزیز برای من دعا کنید اونی که میخوام بشه خیلی بی قرارم🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینب

آرزو

سلامتی و دل خوش و روزی زیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💙

💙اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم💙

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

برات صلوات و آیت الکرسی میخونم عزیزم 

برای خاهرم مژگان دعا کنید تو اعتراضی فرهنگیان ک جوابش تا چن روز دیگه میاد قبول بشه امسال دانشجو فرهنگیان بشه تو اعتراضی جواب قبولیش بیاد دلمون شاد بشه ترازاش بالاس رشته انسانی هست منتظر معجزه قبولیش تو اعتراضی فرهنگیانیم

سلام عزیزم اریانا هستم (رقیه)دعا کنین مامانم این ماه باردار باشه خواهر بشم و بچش هم دختر باشه خیلی ت ...

به روی چشم حتما انشالله توکل بر خدا قدمش خیر باشه براتون همراه با آرامش و خوشبختی 

شماهم برام خیلی دعا کنید شاید دعای شما مستجاب شد در حقم🙃💕