2777
2789
عنوان

اسم بدید براتون صلوات بفرستم💕

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 60 پست

دعا کردم برات 

به نیت باردار شدنم🥲💖

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعا کردم برات به نیت باردار شدنم🥲💖

به روی چشم حتما ایشالا سال بعد نی نی خوشگلتو بغل کنی و شبا بوش کنی و بخوابی پیشش

شماهم برام خیلی دعا کنید شاید دعای شما مستجاب شد در حقم🙃💕

برات صلوات و آیت الکرسی میخونم عزیزم برای خاهرم مژگان دعا کنید تو اعتراضی فرهنگیان ک جوابش تا چن روز ...

به روی چشم حتما ایشالا گلم من میگم قبول میشه دلتون هم شاد میشه 

شماهم برام خیلی دعا کنید شاید دعای شما مستجاب شد در حقم🙃💕

به روی چشم حتما ایشالا سال بعد نی نی خوشگلتو بغل کنی و شبا بوش کنی و بخوابی پیشششماهم برام خیلی دعا ...

ان شالله چشم عزیزم💖

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

انشالله به حاجتت برسی دعات کردم

تو رو خدا به نیت اینکه انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه و دوفکم کامل رو هم قرار بگیره و از هم فاصله نداشته باشن صلوات بفرس😭🙏

انشالله به حاجتت برسی دعات کردمتو رو خدا به نیت اینکه انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند ل ...

ایشالا گل قشنگم ایشالا شما همین جوری هم زیبایی قلب زیبایی داری فدات بشم ایشالا