2777
2789
عنوان

هیچ انگیزه ای واسه درس خوندن ندارم

145 بازدید | 15 پست

من بعد دوران کرونا خیلی کم و بیش درس میخونم ولی قبلش شاگرد ممتاز بودم همیشه درسم خیلی خوب بود

شما چقدر برا درس خوندنتون تایم میزارید❔

و چجوری به بقیه کاراتون میرسین چطور برنامه ریزی میکنین❔

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

چند سالته عزیزم باشگاه میری؟

17

نه حتی باشگاهم هی میگم می‌خوام برم ولی نمیتونم به هیچکدوم از کارام نمیتونم برسم خسته شدم از این وضعیت😭

آدما طوری رفتار میکنن که ازشون فاصله بگیری و در آخرم تو مقصری چون اونی که رفته تویی؛هیچکس اهمیت نمیده چه رفتاری باهات شد که رفتی :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

17نه حتی باشگاهم هی میگم می‌خوام برم ولی نمیتونم به هیچکدوم از کارام نمیتونم برسم خسته شدم از این وض ...

کاش منم ۱۷ سالم بود خوش به حالت تو خیلی سن خوبی داری تو هنوز بچه‌ای عزیزم از عمرت استفاده کن نذار به بطالت بگذره یه روزی چشمتو باز می‌کنی و مثل من می‌بینی شدی نزدیک ۳۰ سال و اون موقع حسرت هیچ فایده‌ای نداره زمان خیلی زود می‌گذره ببین عزیزم از فردا صبح با اراده قوی برو باشگاه ثبت نام کن ورزش همه چیزو درست می‌کنه هیچ دارویی قوی‌تر از ورزش نیست 

من بهت قول میدم که با ورزش کردن همه کارات درست بشه روابطت اخلاقت درست صبحا که مدرسه میری بعد از ظهرا هم برو یه ورزشی رو شروع کن و انجام بده به هر ورزشی که علاقه داری روزی یک ساعت ورزش کنی حالت دگرگون میشه بهترین حال رو پیدا می‌کنی من بهت قول میدم حالا اگه وقت می‌کنی هر روز برو اگه نه یه روز در میون

کاش منم ۱۷ سالم بود خوش به حالت تو خیلی سن خوبی داری تو هنوز بچه‌ای عزیزم از عمرت استفاده کن نذار به ...

بخاطر همین از خودم متنفر شدم خیلی وقته می‌خوام برنامه ریزی کنم و طبق برنامه کارامو پیش ببرم ولی نتونستم تا الان

اینم بگم که خب بخاطر یسری دلایل هم هست که نمیتونم برم باشگاه

<من خیلی آدم درونگرایی ام حوصله جمعیتو ندارم اصلا و انرژیم گرفته میشه کمی اضطراب اجتماعی هم دارم>

هیچ دوستی هم ندارم که باهاش برم :)

چندمی چه رشته ای

یازدهم

طراحی و دوخت

بخاطر همین از خودم متنفر شدم خیلی وقته می‌خوام برنامه ریزی کنم و طبق برنامه کارامو پیش ببرم ولی نتون ...

چقدر اخلاقات شبیه همه منم یه آدم درون گرام اصلاً از مهمونی دورهمی خوشم نمیاد ببین منم از موقعی که شروع کردم و دارم باشگاه میرم حالم خیلی بهتر شده منم تک و تنها میرم و تک و تنها میام من کلاس فیتنس ثبت نام کردم گروهی با هم ورزش می‌کنیم حدود ۳۰ نفریم و بعد برمی‌گردم تنهایی حوصلم نمی‌گرفت دوستیم نداشتم که باهاش بخوام برم این بود که فیتنس ثبت نام کردم هم اندامم بهتر شده هم اخلاق هم روحیم 

تو هم بی‌ارادگیت همش از اینه که ورزش نمی‌کنی یکم ورزش کنی کم کم اراده پیدا می‌کنی و به همه کارات و درس خوندنت می‌رسی تو فقط باشگاه رو شروع کن به من گوش بده کارت نباشه همه کارات درست میشه به امید خدا

چقدر اخلاقات شبیه همه منم یه آدم درون گرام اصلاً از مهمونی دورهمی خوشم نمیاد ببین منم از موقعی که شر ...

باشه سعی میکنم یه باشگاه برم ثبت نام کنم گرچه برام خیلی سخته اینکار ولی تلاشمو میکنم و امیدوارم که جواب بده مرسی که راهنماییم کردی چیکار کنم عزیزم🤍🥲

حتماً جواب میده باشگاه رفتن مطمئن باش شک نکن

اگه بجاش تو خونه ورزش کنم چی تاثیر نداره؟

بخاطر همین از خودم متنفر شدم خیلی وقته می‌خوام برنامه ریزی کنم و طبق برنامه کارامو پیش ببرم ولی نتون ...

منم همینطوری بودم درونگرا و اعتماد به نفس پایین هم داشتم بعد کلاس رفتن از این رو به اون رو شدم 

اصلا لازم نیست با کسی دوست بشی یا حرف بزنی که 

منم ۱۷ سالمه کیک بوکس کار میکردم البته الان کنکور دارم دیگه نمیرم😑

منم همینطوری بودم درونگرا و اعتماد به نفس پایین هم داشتم بعد کلاس رفتن از این رو به اون رو شدم اصلا ...

منم اتفاقا یمدت کیک بوکس میرفتم ولی تاثیری نذاشت فقط بعد ورزش یکم حالم خوب بود بعد زود اثرش میرفت

منم اتفاقا یمدت کیک بوکس میرفتم ولی تاثیری نذاشت فقط بعد ورزش یکم حالم خوب بود بعد زود اثرش میرفت

من یک سال و خورده ای رفتم فک کنم و اثرش بلند مدت بود اون اعتماد بنفس و حس خوب رو شاید منم ماه های اول نداشتم