2777
2789

داشتم با ی ربات کتاب دانلود میکردم چند روز بعد اون ربات ی لینک واسم فرستاد منم واردش شدم ربات چی ربات دوستیابی

حالا اون روز با یکی چت کردم که کلا ۲ دقیقه طول کشید فکر کنم و بعدش تا امشب واردش نشدم

من ی غلطی کردم امشب با یکی چت کردم

که کاملا اشتباه کردم میدونم

هی ادامه میدادم دردل میکردم باهاش اینم بگم نمیدونم چرا اینجوریه حرفایی میزنه که من دوست دارم مودبه احترام میذاره احساسات طرف براش مهمه ارزش میده به ادم اعتماد به نفس بهت میده این حس هارو ازش گرفتم بعد الکی بهش گفتم میرم میخوابم گفت باشه فردا صبح حرف میزنیم گفتم مامان بابام گیر میدن گفت باشه تو هر وقت دیدی اونا نیستن پیام بده

حالا من چی

من کنکوررر دارم کنکور و قصدم درس خوندنه میدونم با داشتن همچین روابطی نمیتونم درس بخونم و هدفم درسه و مشکلی باهاش ندارم

تا به الانم با هیچ پسری دوست نبودم دقیقا وقتی کنکور دارم باید با همچین ادمی آشنا بشم

من واقعا قصدم دوستی نبود من بیشتر کنجکاو شدم چون تا الان تجربه ش نکرده بودم

الان میخوام بلاکش کنم و کلا دیگه سمت اینچیزا نرم چیکار کنم 

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بلاک کن بابا دو دقیقه چت کردی نمک گیر شدی

بخدا ادا در نمیارم

برام دعا کنید رشته خوبی قبول شم🤩😍😘🥳😎۱۴۰۵ کنکور دارم😖😖😖😖😖😖😖😖😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اسی جان 

اصلا ابدا اعتماد نکن به این ربات های ناشناس این یک 

دوم اینکه اشتباهه مخض سر کنکور فک زدن و حرف زدن با پسر جماعت این دو 

هر وقت حس کردی حالت بد هس یه فیلمی چیزی ببین یا با ددست صمیمیت راجبش حرف بزن 

چون من پارسال دقیقا کار تو رو کردم و واقعا پشیمونم

کار خوبی میکنی نیازی به عذر خواهی هم نیست بلاک کن بره اینجور آدما روزی با هزار نفر چت میکنن فقط با ت ...

دقیقا میدونم همه چیو میدونم فقط انقدر خر بودم کنجکاو شدم رفتم چت کردن

به طرز بی رحمانه و خودخواهانه ایی و بدون معذرت خواهی بلاکش کن و تمام .این رابطه برات نون و آب نمیشه

چشم همینکارو میکنم مرسی💖

اسی جان اصلا ابدا اعتماد نکن به این ربات های ناشناس این یک دوم اینکه اشتباهه مخض سر کنکور فک زدن و ح ...

بخدا میدونم کارم اشتباهه و تو سال کنکورم نباید دنبال اینکارا باشم و فقط از سر کنجکاوی بود 

همه یبار کنجکاوی کردن 😆 خوبه که خودت عاقلی

بله خوبه نی نی سایت هست مطرح کردم کمکم کردن😂😂

خب بهش بگو من کنکوری هستم فرصت نمیشه بخوایم‌چت کنیم

گفتم بهش ولی نمیخوام ادامه بدم همین ۱ ساعتم که باهاش چت کردم واسه هفت پشتم بسه