2777
2789
عنوان

شماها کسی ودیدین بعد از طلاق دوباره برگرده 💛🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 83 پست
یکی از فامیلای دوستم بودن، بعد سه سال بهم برگشتن جفتشون همو اصلاح کرده بودن و کلا عوض شده بودنتازه خ ...

چقدر خوب بین این همه کامنت ناامید کننده اینو دیدم کاش واقعا همینطور بشه برای من

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....
عزیز دلم سازش و برگشتن به صلاحه اگر هنوز علاقه هستانشالله خداوند دست شما رو بگیره و جلوتر از شما وار ...

❤️

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام خانوم خونه مریض بود خودش برای شوهرش زن گرفت بعد جدا شد و دوباره ازدواج کرد چند سال بعد ...

الان چطورن

آسیکلوویر فقط بدرد تبخال میخوره ن بدرد زگیل یا برجستگی های اندام تناسلی و مقعد و...

اتفاقا شما استفاده کن اگه نتیجه ندیدی من تو همین سایت  از دو سال پیش تا الان کامنتایی رو دارم که میگن  با اسیکلوویر برجستگیا همه رفتن 

همسر سابقت بهت پیشنهاد ازدواج داده؟

مستقیم نه ولی میخواد بهم برگرده و درموردش حرفایی زده

آره متاسفانهمفصله و پیچیده ولی دراصل اختلاف با خودش و خانواده ش و به یه سری مشکلات برخوردیم ک هیچکدو ...

خدابرات خوب بخاد

واقعا اگر نمیشه بهم برگردید،،پس ازش دل بکن تاراحتشی

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

خدابرات خوب بخادواقعا اگر نمیشه بهم برگردید،،پس ازش دل بکن تاراحتشی

فدات

کار راحتی نیس‌یکساله دارم تلاش میکنم ولی نمیشه دیگه واقعا درمونده شدم کاش فراموشی میگرفتم کاش