2777
2789
عنوان

کاربرانی که خبر فوت یا خودکشی کاربر دیگه ای رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1033 بازدید | 80 پست
واقعا هم باید بیمار باشی و بسیار کم هوش که تایپیک هات یکی در میون باهم زمین تا آسمون فرق داشته باشن

فکر کنم تعلیق نشده چون تاپیک نفرین زده 

دیوانه اس طرف

🧜‍♂️مابی ادب نیستیم،برخوردمون بستگی داره که شماکی باشی🧜‍♂️

من که انقدر کاربر فیک با تاپبک فیک دیدم که دیگه تا اسم کاربریشو میبینم بهش میگم باز تو اومدی با تاپیک های فیکت 🤣😃😃😂😂😎

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایناییم هستن خیلی عادی مینویسن برادرم دیروز فوت شد اونم با  این استیکر 🥲

من درکشون نمیکنم هرچقدم که بخان تو شک باشن😑

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

انگار برنامه کودکه، طرف تو ایران تاپیک زده حالش بده، طرف تو خارج باور کرده خواسته نجاتش بده ببره پیش خودش خارج از کشور. یه آدم غریبه رو. صرف اینکه مثلا یه کسی بهش تجاوز کرده. با یه سناریوی مسخره و بچه گونه، دروغ بگین حداقل شاخدار دروغ نگین خب 

تازه ی تاپیک زد گفت هرکی چرت و پرت گفته ایشالا کلی بهش تجاوز بشه بعدش خودشو بکشه :///دیوانس این زنمن ...

وای 😂😂حالا مطمئن شدم واقعا دیوانه بوده 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
فکر کنم تعلیق نشده چون تاپیک نفرین زده دیوانه اس طرف

دیگه دیده راهی نداره گفته یه نفرینمون نشه 😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
چرا اینطوری میکنن؟ مرض دارن یا دنبال بازدید هستن؟

هردوش عزیزم هم بیماری کم بود توجه و عقده دارن و هم میخوان پر بازدید بشن

هردوش عزیزم هم بیماری کم بود توجه و عقده دارن و هم میخوان پر بازدید بشن

خب بخوان پر بازدید بشن راه های دیگه هم هست چه مرگشونه😐😐من یه تاپیک خوندم بعد از ظهر خیلی ناراحت شدم بعد همه گفتن دروغ میگه..

🇬🇷🇬🇷

انگار برنامه کودکه، طرف تو ایران تاپیک زده حالش بده، طرف تو خارج باور کرده خواسته نجاتش بده ببره پیش ...

بعد ایشون خودش توی بندر در به در دنبال مدرسه و ثبت نام دخترش مونده سر یه سری مسائل الکی هم میگه چون دخترم سنی و هویت ایرانی نداره 😂😂😂😂 مدیر عمدا نمره هاشو کم داده .....بعد از اون طرف میگه میخواستم براش بورسیه جور کنم بیاد خارج 😂

اگر کسی ازبین ما رفته امیدوارمشب جمعه ایی روحش در آرامش باشه خدا به اطرافیانش صبر بده اگه هست و به دروغ گفتین که خوب درست نیس بازی با جان و ابرو آدما انشالله همه مون خوب بشیم 

خب بخوان پر بازدید بشن راه های دیگه هم هست چه مرگشونه😐😐من یه تاپیک خوندم بعد از ظهر خیلی ناراحت شد ...

دلیلش همون چیزیه گفتم کم بود توجه و عقده روانی ... یه کار دیگه هم چند وقت پیش تایپیک زد به نام نگار عاشق که شوهرم مرگ مغزی شده و اعضا شو اهدا کردیم حالا من موندم و دوتا بچه کوچیک ...من با خوندنش واقعا بغض کردم و همش هم تاکید داشت شوهرم خیلی خیلی با آبرو و شکوه و سرافرازی دفن شد ..همش میگفت شوهرم سر افراز شد ....بعد تایپیکاشو میخوندی میفهمیدی شوهرش هم خیانت کرده هم بی آبرو بوده و در واقع ایشون آرزوی چنین مرگی رو براش داشته 😂😂😂😂بعدشم قفل کرد گم و گور شد 

خداروشکر نی نی یار هم خوابه🤦‍♀️

حالا کافیه یکی اینجا بگه برق نداریم و گلایه بکنه نی نی یار در اسرع وقت تعلیقش میکنن