2777
2789
عنوان

هر کی در مورد زردی میدونه تورو خدا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 55 پست
فدات گلم دعا کن بچم زود خوب بشه خیلی اذیتم وزنشم کمه همش هم د حال گریه هس صداش افتاده وزنشم از ۲۸۰۰ ...

نگران نباش عزیزم.بچه که میاد دنیا به قول معروف یه کم ورمم داره.۲۰۰ گرم ازش کم میشه.بچه منم اینجوربود.برا زردیش هم تامیتونی جاشو خنک نگه دار.خودت عرق کاسنی بخور. شیرخشت وترنجبین عطاری داره.بهش بده.خنکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شیرم ندارم ولی از امروز شیر خشک میدم

خود بچه مک میزنم شیرت زیاد میشه تو فکر نباش . کپسول شیر افزا هم من خوردم عالی بود و ماش و قلوه.

قطره شیر خشت هم که دکتر براش نوشته عالیه .سر وقت بهش بده . دو سه روزه میاره پایین زردیش را. 

سلام مادر عزیز 🌷

کاملاً نگرانی شما طبیعی و قابل درکه، زردی نوزاد در روزهای اول شایع هست ولی نیاز به مراقبت دقیق داره.

نکات مهم :

1. زردی نوزاد ۴ روزه با بیلی‌روبین ۱۴
    • معمولاً زردی بین ۱۲–۱۵ روزگی طبیعی تلقی می‌شود، ولی سطح ۱۴ کمی بالاست و نیاز به نوردرمانی دارد.
    • وقتی نوزاد چشم‌بندش باز می‌شود یا از دستگاه خارج می‌شود، شدت درمان کاهش می‌یابد. بهتر است تا زمان توصیه شده توسط پزشک، چشم‌بند و دستگاه روشن باشد و فقط در زمان کوتاه بغل گرفتن یا تعویض پوشک برداشته شود.
  2. بند ناف نوزاد
    • افتادن بند ناف معمولاً بین ۵–۱۴ روزگی اتفاق می‌افتد.
    • خشک و تمیز نگه داشتن بند ناف کافی است، نیازی به قرار دادن زیر مای بی بی یا خارج از پوشک نیست. فقط از خیس شدن طولانی جلوگیری کنید.

💡  اگر نوزاد پرخوری ندارد، کم‌حال است، رنگ زرد پیشرفت کرده یا ادرارش کم شده، حتماً به بیمارستان یا پزشک مراجعه کنید.

🌟 برای دریافت نکات علمی و کاربردی بیشتر در زمینه رشد، تغذیه و سلامت کودکان، می‌تونید کانال ما رو دنبال کنید:
کانال دکتر کودک شما (doctorkoodakshoma)

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

ممنون گلم زردیش اومده پایین ولی اینبار شیرم داره خشک میشه

خدا را شکر .خودت را تقویت کن و مرتب به بچه شیر بده دوباره شیر میاد ... خیلی ها اوایل فکر میکنن خشک شده 

میتونی بری مرکز بهداشت قسمتی که مال مادران شیرده هست .بهت ماساژ سینه را یاد میدن که شیرت زیاد بشه..... من اون موقع رفتم یادم دادن خیلی خوب بود.‌ اسم دقیقش را نمی‌دونم تو زایشگاه که رفتم گفتم انگار سینه م زخم شده بهم آدرس دادن گفتن برو مرکز ....... زیر نظر بهداشت بود . رفتم خانمه کلی کار یادم داد برای شیر دادن به بچه .از ماساژ سینه تا روش گرفتن بچه و اندازه شیر بچه و آروغ زدن و..... ...  .آموزش ش هم مجانی بود .... یه سرنگ بزرگ هم سرش را شکسته بودن و اهرمش را برعکس گذاشته بودن بهم داد به عنوان شیر دوش .ازش خیلی استفاده کردم عالی بود. 

خدا را شکر .خودت را تقویت کن و مرتب به بچه شیر بده دوباره شیر میاد ... خیلی ها اوایل فکر میکنن خشک ش ...

ممنون عزیزم میرم بهداشت میگم 

ولی مایعات زیاد مصرف میکنم نمیدونم چرا اینجوری سر دختر اولم خیلی زیاد بود شیرم ولی این بار نه 

ممنون عزیزم میرم بهداشت میگم ولی مایعات زیاد مصرف میکنم نمیدونم چرا اینجوری سر دختر اولم خیلی زیاد ب ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14577455&slug=%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D8%A7%D8%B1

عزیزمم میشه این تاپیکو گزارش بزنی لطفا🥲

"عرب" اصالت منه❤️