2777
2789
عنوان

هر کی در مورد زردی میدونه تورو خدا بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 55 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من شیرازم.یه دستگاه برای بچه ام کرایه کردیم می‌گفت تضمینی تا48ساعت میاره پایین پوست هم نمیسوزونه.فردا شماره اش از داداشم میگیرم بهت میدم بپرس ببین چه دستگاهی هست توی شهر خودتون پیدا کن.زود خوب میشه ان شاالله 

بچه هرچی بیشتر شیر بخوره و ادرار کنه زودتر خوب میشه. دکتر میگه تعداد ادرارکردنشون را بشمارید . اگر میخوای میتونی با پنبه عرق کاسنی یا بیدمشک کف دست و پا و پشت گوشش بکشی ولی هم دما محیط باشه و کم که سردش نشه‌ .... اشکال ندارد زود به زود بیارش بیرون دوباره بزار. 

مثلا بعضی‌ها عقیده دارندبچه را داخل  پودر نرم خرفه قرار می‌دهد کمی . یا اینکه شیر گاو را هم دما محیط میکنن و کمی بچه را تو شیر قرار میدهند بعد حموم میکنن .مثلا شیر را تو سینی میزیزن و بچه را کمی تو شیر می‌زارن ...ولی اگر خواستی انجام بدی خیلی احتیاط کن بچه اذیت نشه. 

ولی بهترین روش این هست که علاوه بر شیر خودت به دکتر بگی شیر خشک براش بنویسه که با خیال راحت در کنار شیر خودت بهش بدی .خودت هم خنکی بخور مثل عرق بیدمشک و... برای زیاد شدن شیرت هم قلوه و ماش بخور. ادویه و چربی هم نخور 

بچه هرچی بیشتر شیر بخوره و ادرار کنه زودتر خوب میشه. دکتر میگه تعداد ادرارکردنشون را بشمارید . اگر م ...

ممنون عزیزم اره شیر خشک نوشته با دوتا قطره جیگر بیاد از رو مای بی بی شورتم بپوشونم؟

من اینکارو‌کردم دو روزه بچه از ۱۲ اومد پایین خوب شدالبته قطره شیر خشت هم دکتر دادسه وعدهسه تا پنج قط ...

برا منم شیر خشت داده هر ۱۲ ساعت ۵ قطره با یه قطره دیگه اسمش یادم نیس که اونم ۱۲ ساعت یه باره میگم شورت پوشوندی

ممنون عزیزم اره شیر خشک نوشته با دوتا قطره جیگر بیاد از رو مای بی بی شورتم بپوشونم؟

من نمی‌دونم

.ندیدم شورت بپوشونن .البته من بچه م ۱۲بود دستگاه براش نگرفتم . همین کارها را کردم.‌ شیر تندتند بهش دادم. 

بچه منم زیر سه کیلو بود دوماهگی وزنش دوبرابر شده بود. 

بسلامتی گلم🌹🌹🌹خداروشکر زایمان کردی.انشالله پاقدم دار باشه❤❤❤

فدات گلم دعا کن بچم زود خوب بشه خیلی اذیتم وزنشم کمه همش هم د حال گریه هس صداش افتاده وزنشم از ۲۸۰۰ شده ۲۵۰۰