2777
2789
عنوان

بیاین از چیزای عجیبی که دیدیم و شنیدیم بگیم 😥🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مدت نمیتونستم فرق بیداری و خواب رو تشخیص بدم مثلا نمیدونستم این خاطره خواب بوده یا واقعی مثلا به مامانم میگفتم اینو بهت گفته بودم یاتو خوابم گفته بودم نمیدونم چرا اینجوری شده بودم شما شدین اینجوری؟

یه مدت نمیتونستم فرق بیداری و خواب رو تشخیص بدم مثلا نمیدونستم این خاطره خواب بوده یا واقعی مثلا به ...

خیلی حالت ها واقعا دلیلی براش تمیتونیم پیدا کنیم . خابات حتما خیلی واضح هست

این رویای شفافه خیلی ام باحاله منتهی نباید به ادمای تو خواب بگی من دارم خواب میبینم، اینجاش ترسناک م ...

مثلا من خواب بد میبینم

مرگ کسی رو 

تو خواب میفهمم خوابم آروم میشم و فقط. منتظر میمونم که بیدار شم و خواب تموم شه

یه مدت نمیتونستم فرق بیداری و خواب رو تشخیص بدم مثلا نمیدونستم این خاطره خواب بوده یا واقعی مثلا به ...

وایی🥲یطوریه

تابحال اینطوری نشدم

من خیلی وقتا بجایی رو میبینم میگم عه من این صحنه رو بجا دیدم

بعدا که تحقیق کردم دیدم این چیزیایی که میدیدم قبلاً تو یه عالمه دیگر به نام عالم ضر تجربه کردم یعنی همه اینطورین 🥲

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

مثلا من خواب بد میبینممرگ کسی رو تو خواب میفهمم خوابم آروم میشم و فقط. منتظر میمونم که بیدار شم و خو ...

دیوونه ای 

تو اونموقع میتونی هر کاری دلت میخادو انجام بدی 

پرواز کنی 

خوراکی بخوری (خوراکیایی که واقعا تو این دنیا قبلا خوردی)  

کلی میتونی خوش بگذرونی، اونوقت تو وایمیستی تا بیدار شی 😅

من همیشه قبل ازخواب هربار یک جمله ای از گذشتها به دهنم میرسه که برام یاداور جز به‌جز اون روز هست دقیقا یادم میاد اون تاریخ اون روز یا اون شب چه حالی داشتم  قشنگ حسش میکنم ولی هربار که وارد ان روز میشم افسوس که من در خواب عمیقی فرو رفته ام ودیگه بعد از بیداری نمیتونم به یاد بیارم که چی شد  تا روزی از گذشته اا بزام یاداوری نشه محاله خولبمببره ولی اگر مابین این وصل شدن کسی باعث قطع این اتصال بشه  بشدت عصبی وپرخاشگر میشم وتپش قلب میگیرم بخاطر همین هیچ وقت قبل ازاینکه همه نخوابیدن نمیخوابم 

چه عجیب

من اکثرا پدر بزرگها ومادربزرگم را که فوت شدن درخواب میبینم من ازانها سوال کردم که انجا چجور جایی است شما چجور رفتید وقتی انها شروع به جواب دادن میکنن انگار صدای فیلم را قطع میکنن ومن هیچ نمیشنوم   واقعا حیف 

من همیشه درخواب اجرام اسمانی را در اسمان میبینم وایه هایی تزقران که به خط زیبایی در سرتاسر اسمان خودنمایی میکنن مردم که انها را دراسمان نگاه میکنن دقیقا مثل صفحه یک‌موبایل منتها بزرگ  یعنی اسمان 

من اکثرا پدر بزرگها ومادربزرگم را که فوت شدن درخواب میبینم من ازانها سوال کردم که انجا چجور جایی است ...

انگار قرار نیست اسرار اون جهان رو بشه 

من وقتی بچه بودم موقع اذان صبح  حس میکردم کشیده میشم به سمت اسمون و اطرافم تمام اجرام اسمانی ان و اذان به زیبایی اونجا پخش میشه و انگار تمام اون هستی در حال خضوع ان