2777
2789
عنوان

بیاین از چیزای عجیبی که دیدیم و شنیدیم بگیم 😥🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 1172 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها یه چیز دیگه من هر وقت میخواد بختک بیوفته روم میفهمم ولی همیشه خستم تکون بخورم و بختک میوفته روم و احساس میکنم یکی تو اتاقه ولی خب میگن اصلا اینا نیست و یه حالت مغز هست زیاد دیگه نمیترسم

اینکه تو خواب اگر بفهمیم خوابیم خیلی بده من برام پیش اومده

من یبار خواب دیدم تو خوابم و تو خواب باز خواب بودم

خیلی بد بود ، چون صحنه خوابم ترسناک بود تا تلاش می‌کردم از خواب بیام بیرون می‌دیدم بازم تو خوابم:»

رَهرو آن است که آهِسته و پیوسته رود ...🫧🐬

یا چیزی بود فکر کنم واقعیت داشت تو افغانستان به قسمتی که تحت نظارت امریکایی ها بوده به عنوان ازمایشگ ...

عزیز تاپیک مخصوص اینجا و می نی سایت فقط خاله زنگی ...جدی میگما.هرچی خاله زنک تر استقلال بیشتر...الان به چیز علمی یا ادبی یا ..مطرح کن یککککک نفر نمیاد ولی بنویس با مادر شوهر شیطانم چکنم ببین چی میشع

عجب بیهوده تکراریست دنیا

میگن اگر از یه چیزی خیلی میترسین مثلا اب و اینا یعنی تو زندگی قبلیتون با اون کشته شدین ولی خب من اعتقاد ندارم بهش یا میگه که وقتی یه صحنه رو فک  میکنین قبلا دیدین چون که ما قبلا زندگیمونو دیدیم و یادمون نمیاد

من یبار خواب دیدم تو خوابم و تو خواب باز خواب بودمخیلی بد بود ، چون صحنه خوابم ترسناک بود تا تلاش می ...

عه برا منم پیش اومد خواب بد داشتم میدیدم بعد گفتم عه خوابی پاشو پاشدم بعد فهمیدم بازم خوابم خیلی بد بود دوباره اون خوابه هم ترسناک شد به زور پاشدم 

عزیز تاپیک مخصوص اینجا و می نی سایت فقط خاله زنگی ...جدی میگما.هرچی خاله زنک تر استقلال بیشتر...الان ...

😂🥲 بله قبول دارم

ملت بعضا دنبال حاشیه هستن بیشتر

میگن همه ۷ تا شکل آدم شبیه خدشون دارن تو دنیانمیدونم راسته یان

نامزد بودم رفتیم تهران

کپی شوهرمو دیدم

بیژن کیان سرچ کن تو نت تحلیلگر سیا سی هست

کپی شوهر خاله مه

حتی صداش

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

نامزد بودم رفتیم تهرانکپی شوهرمو دیدمبیژن کیان سرچ کن تو نت تحلیلگر سیا سی هستکپی شوهر خاله مهحتی صد ...

من فکر میکردم الکیه..

پس واقعیت داره

میگن اگر از یه چیزی خیلی میترسین مثلا اب و اینا یعنی تو زندگی قبلیتون با اون کشته شدین ولی خب من اعت ...

میدونی چیه من همیشه یه پسری تو ذهنم هست حس میکنم این صحنه هاش رو دیدم یا اونجا بودم تو یه جای صنعتی هست شاید برا دویست سال پیش اون پسر قیافش هوا ابری با تمام وجودم غمی که تو دلش هست رو قلبم سنگینی میکنه میدونم یه ارتباطی باهاش دارم ولی نمیتونم درکش کنم وقتی بهش فکر میکنم با تمام وجودم غمگین میشم و اون حس درد و ناامیدی اون دوباره میاد تو دلم و نفسم تنگ میشه انگار روحم میره سمتش سنش در حد 19 یا 20 میدونم به مردن فکر میکرد 

من به تناسخ و زندگی قبلی اعتقاد ندارم ول میدونم اون نیمی از وجود منه 

چجوری

باید چاکراهات باز باشه 

انرژیت مثبت باشه و....  

ببین همه چی انتخابی، مثلا من چهره ی خودم فلان مدل انتخاب میکنم پارتنرمو رضا گلزار انتخاب میکنم (همه اینا نوشته میشه مکتوب)  

میخوام نیوبورک زندگی کنم 

میخوام نامیرا باشم 

میخوام با یه بشکن زدن هر چی میخوام فراهم شه و.....  

همهههه چی انتخابی 

حتی میتونی بگی میرم زمان پادشاهی  کوروش مثلا 

و به ازای هر یک دیقه تو دنیای حقیقی یک سال تو اون دنیا باشم

تو این دنیا میخوابی، تو دنیای انتخابیت بیدار میشی 

ممکنه اینجا پنج دیقه بگذره اونجا 50سال زندگی کنی 

یه کلمه برگشتم برای خودت انتخاب میکنی به محض گفتنش برمیگردی تو این دنیا

یا اگه کسی اینجا بیدارت کرد ناخواسته خارج میشی از اونجا 

ببین خیییلی خفنه خدا چی ساختهه این ذهن بشرو